Laila Bagges dejt dog medan hon väntade

Laila Bagges mardröm.
Hennes dejt tog livet av sig.
Nu orkar hon berätta.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2019-04-15 kl 04:12 |

ProvaPremium

Laila Bagges, 46, är en av våra största stjärnor inom radio- och tv.

Även privat går det bra för Laila som har ett mycket fint kärleksförhållande med Korosh Kananian, 28. Trots att hennes sambo är betydligt yngre än den blonda programledaren så är det han som är klippan i Lailas tillvaro.

Bild 1 av 6

Laila Bagge stod och väntade på att hennes dejt skulle hämta henne med bil. Men han dök aldrig upp, mannen hade tagit livet av sig. Det var Lailas vänner som hittade honom.
Bild 2 av 6

För Laila var det mycket omskakande med dejten som tog livet av sig.
Bild 3 av 6

Laila Bagge har skinn på näsan och är tuff. Hennes erfarenheter bär hon med sig i livet.
Bild 4 av 6

Laila Bagge har nått stora framgångar men hon har inte alltid det lätt utan har fått kämpa hårt.
Bild 5 av 6

Laila Bagge sökte sig i många år till svagare män som hon kunde stötta. Det var som en följd av dejten som tog livet av sig.
Bild 6 av 6

Laila Bagge berättar själv hur glad hon är över att hon har funnit en så trygg person som Korosh Kananian.

Korosh lugna och trygga sätt får Laila att känna en säkerhet och kärlek som hon aldrig upplevt tidigare i sitt liv. Parets relation präglas av omsorg och varma känslor och för Laila är unge Korosh verkligen en dröm-man att ha vid sin sida.

Men allt inte har alltid varit så lätt för Laila. Nu berättar hon om hur hon som 18-åring dejtade en ett år äldre kille. Ett förhållande som slutade på sorgligaste tänkbara sätt.
– Vi hann gå på några dejter och jag kände att det är något som inte är bra. Det som inte var bra var att han mådde väldigt dåligt psykiskt, men han visade inte det. Jag fick en känsla av att jag inte kommer kunna hjälpa den här personen, berättar Laila Bagge i podcasten ”Roger & Laila”, rapporterar Hänt.