Lance Hedman blixt-förlovad med Emilia, 28

Vilken lycka!
Lance Hedman har förlovat sig.
Modell-flickvännen sa ja till kändissonen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2020-03-25 kl 06:17 |

ProvaPremium

Lance Hedman, 19, kan inte få nog av modellen Emilia Lantz, 28.

Nu har den unge kändissonen gått ner på knä och friat till sin nya flickvän – och Emilia är världens lyckligaste kvinna just nu – hon sa ja till hjärtekrossaren Lance.

Bild 1 av 9

Lance Hedman har förlovat sig med Emilia Lantz som är nio år äldre än kändissonen.
Bild 2 av 9

Lance Hedman är en hjärtekrossare, han är mycket populär hos tjejerna och han älskar att festa vilt på krogen. Men när Stoppa Pressarnas utsända träffade honom för ett par veckor sedan på innestället Supper vid Stureplan var han hur lugn och skötsam som helst, det måste vara kärleken till Emilia som förändrat kändissonen på djupet.
Bild 3 av 9

Lance Hedman var verkligen en svärmorsdröm på krogen.
Bild 4 av 9

Lance pratade och hade trevligt med sina kompisar, inget hårt festande. Mamma Magdalena Graaf kan vara stolt över sin son.
Bild 5 av 9

Här är Lance Hedmans romantiska besked. Nu hoppas vi att paret gifter sig snart och att Lance tar Emilia Lantz efternamn. Lance Lantz klingar bra, det skulle bli norra Europas coolaste kändisnamn.
Bild 6 av 9

Det går inte att ta miste på att Emilia och Lance har fattat tycke för varandra.
Bild 7 av 9

Lance och Emilia kommer få vackra barn tillsammans. Ett riktigt fint kändispar.
Bild 8 av 9

Emilia Lantz är framgångsrik fotomodell.
Bild 9 av 9

Här skickar Emilia säkert ett kärleksfullt meddelande till sin blivande make Lance Hedman.

Lance Hedman har varit känd som en riktig tjejtjusare, den sockersöte sonen till Magdalena Graaf, 44, och Magnus Hedman, 47, har en förmåga att få tjejernas hjärtan att bulta lite snabbare.

Men nu är det slut på det – nu tillhör Lance Emilia som är nio år äldre än. Och kanske det är just åldersskillnaden som är hemligheten bakom den lyckliga kombinationen. Lance behöver någon som kan ta honom lite i hampan ibland.

Mamma Magdalena har kämpat på bra för att få ordning på Lance och nu får Emilia ta över. Inte så att Emilia ska bli något slags ”reservmorsa” åt Lance men han behöver en kvinna med lite skinn på näsan som inte är rädd för att ryta ifrån när han behöver en uppsträckning.