Lance Hedmans avslöjande om sin nya heta romans

”Let’s Dance” Lance!
Den unge kändissonen har gjort succé i den populära danstävlingen.
Nu vill alla veta hur det står till med hjärtekrossarens kärleksliv.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2019-03-30 kl 11:04 |

ProvaPremium

Lance Hedman, 18, var formidabelt duktig på att dansa, juryn gav endast Kristin Kaspersen, xx, högre poäng men de flesta var överens om att det var den tidigare thaiboxaren som numera är DJ som var bäst.

Lance Hedman är en riktig knall i årets upplaga av tävlingen där både Lance mamma Magdalena Graaf, 43, och hans moster Hannah Graaf, 40, varit med.

Bild 1 av 6

Nu avslöjar Lance Hedman detaljerna om romansen som det ryktats om ända sedan han började i "Let's Dance".
Bild 2 av 6

Lance Hedman är en hjärtekrossare, han är mycket populär hos tjejerna och han älskar att festa vilt på krogen. Det har hänt att han blivit utslängd.
Bild 3 av 6

Lance Hedman har bland annat tävlat i thaiboxning. Han är son till förre landslagsmålvakten Magnus Hedman.
Bild 4 av 6

Lance Hedman och Linn Hegdahl blev snabbt ihopkopplade men nu avslöjar Lance att det finns någon annan som får hans hjärta att slå snabbare.
Bild 5 av 6

Lance Hedman hade ett stormigt förhållande med bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson. "Det var ett stort misstag i mitt liv", säger Lance som är redo för ny kärlek.
Bild 6 av 6

Lance Hedman gjorde mycket bra i premiären av "Let's Dance" och han klarade sig kvar utan problem även i andra omgången.

Eftersom Lance dessutom är söt som socker finns det ett stort intresse för hans kärleksliv och han kopplades omedelbart ihop med sin danspartner Linn Hegdahl. De bägge hade utgjort ett fint par och de hann knappt visa sig på pressträffen ett par dagar före premiären förrän spekulationerna tog fart.

Både Lance och Linn nekar dock till att det är något annat än ”strictly dancing” som sker när de timme efter timme håller om varandra och rör sig i takt med höfterna ensamma i replokalen med minimalt med kläder på deras unga kroppar som efter ett tag blir fuktiga av värme.