Lars Lerins och Juniors hemliga spel kring barnen

Lars Lerins stora hemlighet kring barnen.
Nu avslöjas att konstnären och hans brasilianske sambo vill hindra sanningen från att komma fram.
Först när barnen är vuxna är tiden mogen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2019-02-05 kl 15:05 |

ProvaPremium

Lars Lerin, 64, är en av våra största nu levande konstnärer.

Den milde värmlänningen är oerhört framgångsrik i sitt skapande. Med hans stora succé har även följt ett kändisskap och en nyfikenhet från allmänheten på hans liv och leverne.

Bild 1 av 6

Lars Lerin och Junior har en hemlighet kring sina barn.
Bild 2 av 6

Lars Lerin och Junior bor i Värmland men det händer att de är i Stockholm och då vimlar de gärna. Här är de på Polarpriset.
Bild 3 av 6

Lars Lerin och Junior var med på årets Guldbaggegala där paret var prisutdelare.
Bild 4 av 6

Sedan 2009 är Lars Lerin gift med den brasilianske dansaren Manoel "Junior" Marques Lerin.
Bild 5 av 6

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia delar ut medalj till Lars Lerin för framstående konstnärliga insatser som författare och konstnär i Bernadottebiblioteket på Stockholms slott i Stockholm i juni 2016.
Bild 6 av 6

Lars Lerin räknas som en av Nordens främsta akvarellister och har ställt ut i såväl samlings- som separatutställningar på gallerier och museer i Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Färöarna, Island, Norge, Tyskland och USA.

Historien om hur han och hans älskade brasilianske sambo Manoel ”Junior” Marques, 41, blev tillsammans, trots att de inte förstod varandras språk, är både fascinerande och rörande.

Paret lever ihop på Hammarö utanför Karlstad och de bägge är numera välsignade med två barn; sönerna Gabriel, 3, och Rafael, 2.
– Det blir dubbel glädje hemma. Rafael gör våra liv underbart och så kommer Gabriel och kompletterar. De kan trivas med varandra och leka. Det är glädje hela livet hemma, förklarade Junior i Skavlan då det begav sig, rapporterar Hänt.