Relation

Lars Lerins stora livsförändring med maken Junior

En stor förändring.
Nu avslöjar Lars Lerin och maken Junior sanningen om nya livet.
Paret har fattat ett drastiskt beslut.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-04-03 kl 12:19 |

ProvaPremium

Lars Lerin, 68, är en av våra mest folkkära konstnärer. Lars och Manoel ”Junior” Marques, 45, träffades 2007 och de har varit gifta sedan 2009. Tillsammans har de fyra barn.

För svenska folket har Lars Lerin kommit att bli kände inte bara som konstnär. Han har även medverkat i flera tv-serier som ”Lerins Lärlingar”, ”För dig naken” och ”Vägen ut” som har visats på SVT och SVT Play.

Bild 1 av 5

Konstnären Lars Lerin och hans make Manoel "Junior" Marques har en passionerad relation med upp- och nedgångar. Nu berättar de om sitt nya livsbeslut.
Bild 2 av 5

Här delar Lars Lerin och maken Manoel ”Junior” Marques Lerin ut priset "Årets Drag" under en QX-gala på Cirkus i Stockholm.
Bild 3 av 5

Makarna Lerin bor vid Vänerns strand med fyra barn och alltid någon av Juniors systrar som hjälp i hushållet.
Bild 4 av 5

Lars Lerin ville skilja sig och lämnade in skilsmässopappren, men ångrade sig nästan direkt. Junior finns fortfarande där för honom.
Bild 5 av 5

När media slog upp saken stort förstod Lars Lerin sitt misstag och drog tillbaka ansökan.

Äktenskapet med Junior har varit turbulent och vid ett tillfälle lämnade Lars Lerin in en skilsmässoansökan – som dock drogs tillbaka.

Blivit hotellägare

Nu har paret fattat ett nytt och omvälvande livsbeslut – de har blivit hotellägare.

Paret tog över hotellet redan för ett år sedan, men överlåtelsen av marken har dragit ut på tiden. Nu är dock hotellet deras.

– Hotellet består av stora och små hus. Som bungalows, vill man så sköter man allt själv. Totalt är det 18 rum, säger Junior till Värmlands Folkblad, rapporterar Hänt.