Hälsa

Efter separationen: Jonas Gardell om sina hälsoproblem

Åldern börjar ta ut sin rätt.
Nu, efter separationen från Mark, berättar Jonas Gardell om sina hälsoproblem.
Författaren och underhållaren är överraskande uppriktig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-04-03 kl 05:59 |

ProvaPremium

Jonas Gardell, 59, slog igenom i offentligheten redan som väldigt ung. Han var bara 16 år när han kom ut med sin första diktsamling ”Den tigande talar”.

Det stora genombrottet kom 1992 med romanen ”En komikers uppväxt” som  stor succé, sedan dess är han en av våra största underhållare och författare.

Bild 1 av 6

Nu, efter separationen från Mark, väljer författaren Jonas Gardell att berätta om sina svåra hälsoproblem.
Bild 2 av 6

Jonas Gardell och exet Mark Levengood minglade med kändisarna på QX:s gaygala. Alla kändisar trodde de var återförenade men det var en intrikat kärleksbluff.
Bild 3 av 6

Mark Levengood berättar nu med egna ord om när han knarkade hemma hos Jonas Gardell.
Bild 4 av 6

Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat hur Jonas Gardell hämnas med ekonomiska medel mot Mark Levengood.
Bild 5 av 6

Jonas Gardell och Mark Levengoods separation har en särskild förklaring. Författaren valde att dumpa finlandsvensken som blivit alltför involverad med en ung "skönhetskille".
Bild 6 av 6

Jonas Gardell och Mark Levengood anländer på röda mattan till ABBA Arena i London. Då var de redan på väg att glida isär.

Genom åren har han haft otaliga succéföreställningar och hans bästsäljande böcker har blivit filmer. Jonas Gardells alla framgångar har gjort honom förmögen, väldigt förmögen.

Författaren är god för hundratals miljoner och han äger en lyxvåning på Södermalm i Stockholm som värderas till 40 miljoner kronor.

Vattentätt äktenskapsförord

I samband med separationen från Mark Levengood, 58, stod det klart att Jonas Gardell har ett vattentätt äktenskapsförord – den finlandssvenske underhållaren har inte rätt till ett öre vid en eventuell skilsmässa.