Familjedrama

Lasse Berghagen kämpar för livet – svärsonen spexar på krogen

Ilskan växer.
Nu kommer nya reaktioner mot Lasse Berghagens ”svärson” efter hans senaste upptåg.
Medan den folkkäre artisten kämpar för sitt liv håller Olof Röhlander i en spexig frågesport på krogen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-09-21 kl 17:09 |

ProvaPremium

Sedan flera veckor tillbaka ligger Lasse Berghagen, 78, på Karolinska sjukhuset i Stockholm. Den älskade artisten skulle operera hjärtat då något gick fel – väldigt fel.

Läkarna har tvingats hålla Lasse Berghagen nedsövd och han kämpar bokstavligen för sitt liv.

Bild 1 av 8

Han kan inte låta bli. Lasse Berghagen är ännu inte begravd. Under tiden festar "svärsonen" Olof Röhlander vidare.
Bild 2 av 8

Lasse Berghagens dotter Malin Berghagen har berättat om sin pappas hälsotillstånd. Nu avslöjar hon att hon och Lasse såg på direktsändningen när Svenska Akademien delade ut Nobelpriset.
Bild 3 av 8

Lasse Berghagen har nyligen avlidit och är ännu inte begravd då passar svärsonen Olof Röhlander på att resa med Orientexpressen.
Bild 4 av 8

Olof Röhlander med programledaren Kattis Ahlström som var på kräftskivan.
Bild 5 av 8

Här syns Olof Röhlander, som beskrivs som "besatt av kändisar", med Micael Bindefeld.
Bild 6 av 8

Olof Röhlander och fästmön Maria "Snaps-Mia" Berghagen vimlar mer än gärna trots att Lasse Berghagen ligger och kämpar för sitt liv.
Bild 7 av 8

Olof Röhlander i sällskap med hårdrocktrummisen Mikkey Dee. Han kan inte få nog av kändisar.
Bild 8 av 8

Lasse Berghagen låg nedsövd och kämpade för sitt liv. Då arrangerade dottern Maria "Snaps-Mia" Berghagen och svärsonen Olof Röhlander en kräftskiva för inbjudna kändisar vilket blev mycket omstritt. Man festade på Martin Sjölanders restaurang Knut Bar.

Malin Berghagen, 57, har kommit att bli en talesperson för familjen och hon har vädjat om lugn och ro och stöttning för familjen Berghagen.

Insjuknade själv

Sångaren, som givit oss älskade låtar som ”Teddybjörnen Fredriksson”, har varit nedsövd i över en vecka och hans liv hänger på en skör tråd. Den senaste bulletinen från Malin Berghagen lät meddela att hennes pappa tagit ”små, små, steg” framåt men att faran än på intet sätt är över.

Stackars Malin Berghagen insjuknade själv svårt – samma dag som Lasse hjärtopererades – i kristallsjukan. Det var in i det sista oklart om yogaprofilen skulle komma iväg på sin kombinerade jobb- och ledighetsresa till Grekland.