Hälsa

Mitt under Lasses kamp: Malin Berghagen insjuknad

En rysare.
Lasse Berghagen kämpar för sitt liv efter komplikationer med en hjärtoperation.
Samtidigt har hans dotter Malin Berghagen insjuknat.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-09-19 kl 17:20 |

ProvaPremium

Lasse Berghagen, 78, har dragits med hälsoproblem under hela sommaren. Den folkkäre artisten tvingades ställa in flera åtaganden.

Till slut blev han så dålig att han fick läggas in på sjukhus. En hjärtklaff var bakterieangripen och behövdes bytas ut.

Bild 1 av 7

Nu avslöjar Lasse Berghagens dotter Maria Berghagen att hon insjuknade svårt samma dag som hennes far hjärtopererades.
Bild 2 av 7

Olof Röhlander är svärson till Lasse Berghagen. Nu ifrågasätts hans sorglösa och mindre respektfulla beteende när sångaren kämpar för sitt liv.
Bild 3 av 7

Lasse Berghagen låg nedsövd och kämpade för sitt liv. Då arrangerade dottern Maria "Snaps-Mia" Berghagen och svärsonen Olof Röhlander en kräftskiva för inbjudna kändisar vilket blev mycket omstritt. Man festade på Martin Sjölanders restaurang Knut Bar.
Bild 4 av 7

Läget är kritiskt. Lasse Berghagen låg nedsövd över en vecka efter en hjärtoperation som gick fel. Nu har han vaknat och vårdas på intensiven.
Bild 5 av 7

Lasse Berghagen har nyligen avlidit och är ännu inte begravd då passar svärsonen Olof Röhlander på att resa med Orientexpressen.
Bild 6 av 7

Malin Berghagen är dotter till Lasse Berghagen och hon har hela tiden månat om sin far och inte ränt på krogen eller arrangerat spritindränkta kräftskivor med b-kändisar.
Bild 7 av 7

Lasse Berghagen får ett fint stöd av sin älskade hustru Eva.

Operationen fick dock komplikationer och sångaren har legat nedsövd i över en vecka på Karolinska sjukhuset i Stockholm.

– Det har gjort att hela den här veckan har varit ganska instabil och jobbig för oss alla. På grund av komplikationer har pappa varit nedsövd sedan i lördags för att kroppen och organen måste få vila. Men klaffen är utbytt och han fick även ytterligare en ny klaff. De fick också bort alla bakterier vilket känns jätteskönt, berättade dottern Malin Berghagen, 57, för Aftonbladet som var först med att rapportera om dramat.

En viss optimism

Nyligen kom en uppdatering från Malin Berghagen som faktiskt andades en viss optimism.