Relation

Lasse Berghagens vänner tar avstånd från svärsonen

Man har nått vägs ände.
Nu tar flera av Lasse Berghagens vänner avstånd från svärsonen.
Olof Röhlanders senaste påhitt blev droppen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-11-02 kl 17:50 |

ProvaPremium

Den 19 oktober somnade Lasse Berghagen in. Den älskade underhållaren blev 78 år.

Han sista tid i livet blev kvalfylld. Sångaren var krasslig under sommaren och tvingades ställa in flera åtaganden.

Bild 1 av 6

Lasse Berghagens svärson Olof Röhlander har fått hård kritik för sitt beteende. Svärsonen har festat på krogen medan sångaren kämpade för sitt liv. Nu bryter Berghagens vänner med Röhlander.
Bild 2 av 6

Lasse Berghagen fick ledas ut av Olof Röhlander efter en spelning på trendiga restaurangen Glashuset i Stockholm, trycket från kändispubliken var så hårt. Nu festar Olof Röhlander vidare utan sin berömde svärfar.
Bild 3 av 6

Olof Röhlander och Maria Berghagen syns ofta ute i vimlet. Här poserar kärleksparet på röda mattan under Noppes sommarfest.
Bild 4 av 6

Lasse Berghagen låg nedsövd och kämpade för sitt liv. Då arrangerade dottern Maria "Snaps-Mia" Berghagen och svärsonen Olof Röhlander en kräftskiva för inbjudna kändisar vilket blev mycket omstritt. Man festade på Martin Sjölanders restaurang Knut Bar.
Bild 5 av 6

Lasse Berghagen är ännu inte begravd. Det hindrar inte svärsonen Olof Röhlander från att lyxa till det med en svindyr lyxresa genom Europa.
Bild 6 av 6

Lasse Berghagen blev inlagd på sjukhus i slutet av augusti, han kom aldrig hem.

I slutet av augusti blev han inlagd på sjukhus efter att ha drabbats av en bakterieinfektion. Det stod klart för läkarna att man var tvungna att byta ut en hjärtklaff som angripits av bakterier.