Kirurgi

Lassemans fru avslöjar allt om felen under skönhetsoperationen

Ibland blir det inte som man tänkt sig.
Nu avslöjar Lars ”Lasseman” Larssons hustru sanningen om skönhetsoperationen.
Allting fick göras om.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2023-02-28 kl 11:55 |

ProvaPremium

Lars ”Lasseman” Larsson, 51, är tillsammans med Casper Janebrink, 53, den största stjärnan i Arvingarna. Även om Lasseman håller en lite längre profil än frontfiguren Casper så har han blivit mäkta populär.

De senaste åren har även Lassemans fru Therese Larsson, 48, blivit en profil – inte minst på sociala medier. Lasseman och hans hustru är hängivna med att renovera sina hus och parets vedermödor följs på nätet av en hängiven publik.

Bild 1 av 6Till vänster ser vi en bekymrad Lars

Lars "Lasseman" Larssons hustru genomgick en skönhetsoperation som misslyckades.
Bild 2 av 6Till vänster får vi se en glad Lars

"Lasseman" och hans hustru Therese Larsson har haft det riktigt tufft på sistone. Nu berättar hon om skönhetsoperationen som fick göras om.
Bild 3 av 6Casper Janebrink Lasseman Kvinnorna Stor - Stoppa Pressarna

Casper Janebrink har valt att inte låta Arvingarna träffa hans son. Det hela är lite känsligt då "Lasseman" stod mycket nära Helena Janebrink.
Bild 4 av 6arvingarna babylycka stor2 - Stoppa Pressarna

Lars "Lasseman" Larsson kunde gratulera sin bandkollega Kim Carlsson till hans överraskande babylycka efter att han blivit morfar och sedan blev Casper Janebrink pappa.
Bild 5 av 6lasseman uppbrott stor2 - Stoppa Pressarna

Lasseman är Arvingarnas näst största stjärna efter Casper.
Bild 6 av 6lasseman uppbrott stor3 - Stoppa Pressarna

Arvingarna har varit med i Melodifestivalen vid inte mindre än sex tillfällen.

Det senaste huset köpte man för drygt ett år sedan och sedan dess har man jobbat med att fixa hemmet.

– Det här huset som vi bor i nu, det blir ju vårt tredje husprojekt här. Vi är lite såhär att det kliar lite i fingrarna när vi är färdiga. Vi känner lite att vi alltid vill ha något att renovera och att få se möjligheterna med ett hus, vad man kan göra, har Therese berättat för Hänt tidigare.

Skönhetsoperation

Therese Larsson delar inte bara med sig av hur det går med bygglov, hantverkare som inte dyker upp och snedslagna spikar. Nyligen var hon mer privat och berättade om sin skönhetsoperation och vad som gick snett.

– För drygt ett år sedan gjorde jag en ögonlocksoperation. Nu har jag fått en liten knuta där ett av stygnen satt som nu ska tas bort, skriver Therese på Instagram, rapporterar Hänt.

Hängande ögonlock

Hon visar även flera bilder på ögonlocket och där syns tydligt att hon är drabbad av en knuta. Nu är skönhetsoperationens konsekvenser med knutan tillfixade och allting gick bra.

– Tog bort en liten talgkörtel idag utan dramatik, skriver Therese Larsson.

Tidigare har musikerhustrun avslöjat bakgrunden till skönhetsoperationen av ögonlocken.

– Anledningen är 50 procent utseende och 50 procent besvär. Mina ögonlock har alltid varit lite hängande och med åren har det blivit mer och då också en tyngd och en trötthetskänsla över ögonen, berättade Therese.