Äktenskap

Lassemans hustru berättar om tuffa krisen i äktenskapet

En tuff tid i Arvingarna.
Först skiljde sig Casper Janebrink efter en otrohetsskandal.
Nu avslöjar ”Lassemans” hustru Therese Larsson krisen i sitt äktenskap med den stilige musikern.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-06-22 kl 14:02 |

ProvaPremium

Att vara dansbandsmusiker kan te sig glamouröst. Att få åka land och rike runt och glädja så många människor; att få bidra till att kärlekspar bildas, att vänner har skoj och att få ge tröst.

Men det finns en baksida med yrket. När andra människor har som roligast och umgås måste du jobba, det är ett ständigt kuskande och instrument som måste packas upp och packas ner.

Bild 1 av 8

Nu framkommer sanningen om kriserna i "Lassemans" äktenskap med Therese Larsson.
Bild 2 av 8

Lars "Lasseman" Larsson kunde gratulera sin bandkollega Kim Carlsson till hans överraskande babylycka efter att han blivit morfar och sedan blev Casper Janebrink pappa.
Bild 3 av 8

Lars "Lasseman" Larsson är en eftertänksam person.
Bild 4 av 8

Arvingarna har varit stöttande gentemot Casper, enligt sångaren själv. Samtidigt har Stoppa Pressarna fått uppgifter om att "Lasseman" är bedrövad då han står mycket nära Helena Janebrink.
Bild 5 av 8

Lasseman är Arvingarnas näst största stjärna efter Casper.
Bild 6 av 8

Arvingarna är Sveriges största dansband. De är helt överlägsna.
Bild 7 av 8

Casper Janebrink blev påkommen av hustrun Helena Janebrink.
Bild 8 av 8

Casper Janebrink och Therese Andersson möttes på gymmet. Hon hade länge varit ett fan till Arvingarna. Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att de är ett par.

För två månader sedan kunde Stoppa Pressarna avslöja sanningen bakom Casper Janebrinks, 52, skilsmässa från Helena Janebrink, 44. Till en början hette det att paret gick skilda vägar efter 23 år tillsammans, varav 18 år som gifta, i största vänskaplighet.

Sanningen var dock mörkare än så, mycket mörkare. Frontfiguren i Arvingarna hade en ung älskarinna som han dessutom gjort med barn. I september ska babyn komma.