Lena, 55, om anmälan mot Niklas Strömstedt

Ämnet är väldigt känsligt.
Lena, 55, vill ogärna prata om anmälan mot Niklas Strömstedt.
Samtidigt ifrågasätter TV4-Jenny det hon kallar för lögner om maken och berättar om stödet från vännerna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2019-10-09 kl 19:05 |

ProvaPremium

”Strömstedt-skandalen” växer sig allt större. Stoppa Pressarna har sedan en tid tillbaka försökt få svar från Jenny Strömstedt, 47, om hennes krönika i Expressen från den 22 juni i år.

I krönikan berättar programledaren målande om en misshandel hon hävdar att hon blivit utsatt för av en för henne okänd gärningsman. Texten är dock kraftfullt ifrågasatt och det är flera personer som tvivlar på att misshandeln ens har ägt rum.

Bild 1 av 10

Lena, 55, vill inte uttala sig om polisanmälan mot Niklas Strömstedt och TV4-Jenny vägrar tro på det hon kallar för "lögnerna" om maken.
Bild 2 av 10

Här är den omstridda krönikan där Jenny Strömstedt skriver att hon blivit misshandlad. Programledaren vägrar svara på frågor kring det påstådda överfallet.
Bild 3 av 10

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt är uppenbart besvärade av bevakningen men istället för att bara svara på frågorna går de till attack.
Bild 4 av 10

Jenny Strömstedt är Leif GW Perssons programledarkollega i TV4:s "Brottsjournalen" vilket inte gör det hela mindre pinsamt om hon skulle ha ljugit om att hon blivit utsatt för misshandel.
Bild 5 av 10

Jenny och Niklas Strömstedt har på sina sociala medier skrivit ett uppviglande och infamt inlägg i syfte att skrämma Stoppa Pressarna till tystnad.
Bild 6 av 10

Aftonbladets publisher Lena K Samuelsson har fattat märkliga publiceringsbeslut i härvan men hon vägrar att svara på frågor kring dem.
Bild 7 av 10

Lena K Samuelsson är chefredaktör på Nordens största tidning men vill inte svara på Stoppa Pressarnas frågor om makarna Strömstedt.
Bild 8 av 10

Känner Lena K Samuelsson makarna Strömstedt? Det vet vi inte för hon vägrar svara. Men kanske du som läsare vet? Tipsa oss gärna!
Bild 9 av 10

Vad är det som händer på Aftonbladet? Är det vänskapskorruption som styr chefredaktörens publiceringsbeslut?
Bild 10 av 10

Lena K Samuelsson, här med legendariske maken Niklas Silow, tvekar inte att frottera sig med etablissemanget. Här är hon på kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop. Har hon blivit bländad av makarna Strömstedts kändisskap?

Jenny Strömstedt har konsekvent vägrat att svara på några som helst frågor om sin så kritiserade krönika varför vi helt enkelt inte vet om den påstådda misshandeln har inträffat eller ej.

TV4-profilen hävdar att Stoppa Pressarnas bevakning kring henne och maken är fylld av osanningar.
– Hon vägrar tro på alla lögnerna som hon anser är trams. I övrigt vill jag inte kommentara något mer, säger en av hennes kollegor på ”Nyhetsmorgon”.