Kärlek

Lena Philipssons tuffa kärlekskamp

En smärtsam insikt.
Nu avslöjar Lena Philipsson sin svåra kärlekskamp.
Sångerskan är hård mot sig själv efter misslyckandet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2022-05-29 kl 08:11 |

ProvaPremium

Lena Philipsson, 56, är en av våra största artister. Ända sedan genombrottet med ”Kärleken är evig” i Melodifestivalen 1986 har hon varit en självklar del av svensk offentlighet.

Karriären har gått som på räls och det är få, om ens någon, annan svensk artist som är lika mångsidig. Sångerskan behärskar verkligen allt.

Bild 1 av 8

Lena Philipsson har kommit till en mängd nya insikter de senaste åren. Nu berättar hon om sina kärleksproblem och sitt hemliga privatliv.
Bild 2 av 8

Den mycket infekterade skilsmässan skedde på grund av Per Holknekts otrohetsaffärer och på kuppen fick Lena Philipsson problem med hjärtat.
Bild 3 av 8

För lite sömn, för mycket arbete, att ständigt figurera i media… allt det tog mycket hårt på småländskan. Nu berättar hon om sina problem med relationer i nya boken "I händelse av min död" (Norstedts).
Bild 4 av 8

Lena Philipsson berättar öppet om sin ensamhet.
Bild 5 av 8

I 36 år har Lena Philipsson varit en av våra största artister.
Bild 6 av 8

Lena Philipsson var tidigare tillsammans med Pierre "Modell-Pierre" Leander.
Bild 7 av 8

Lena Philipsson och golfprofilen Erik Blomqvist ger varandra en härlig kram. Senare kom det att bli än mer ömhet mellan turturduvorna.
Bild 8 av 8

Lena Philipsson är trots sina 56 år fortfarande fräsch som en dag. Det är inte att undra på att Jimmie Åkesson föll för hennes kärleksgåva.

Lena Philipssons kreativitet vet inga gränser. Hon blev känd för att sy sina egna kläder, men hon skriver även sin egen musik, hon tar sina egna pressbilder och numera gör hon även sina egna musikvideos.

Karriären har gått som på räls, Lena Philipsson har en förmåga att förnya sig, vara aktuell och modern och hennes komiska begåvning och tajming är omvittnad. En skicklig multiartist och begåvning helt enkelt.

I det yrkesmässiga har framgångarna varit stora, men i privatlivet har varit desto trassligare. Äktenskapet med filmregissören Måns Herngren, 57, tog slut efter åtta år. Därefter har hon haft svårt med relationer.