Lotta Lundgren om sin skilsmässa efter otroheten

Hon mötte Erik Haag på jobbet och allting förändrades.
Nu berättar programledaren Lotta Lundgren för första gången om skilsmässan.
– Det är jättejobbigt, jättesvårt och jättesorgligt att inte lyckas med sitt äktenskap, säger hon till Femina, rapporterar Aftonbladet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2021-01-12 kl 19:41 |

ProvaPremium

Erik Haag, 53, och Lotta Lundgren, 49, blev ett uppmärksammat kärlekspar. De bägge möttes i rutan och det gick nästan att ta på kemin mellan de bägge. Och mycket riktigt – det dröjde inte länge förrän de blev förälskade i varandra – trots att de båda var gifta.

Erik Haags skilsmässa har vi fått ta del av i detalj, i alla fall ur ex-hustrun Martina Haags, 56, perspektiv. Hon skrev en ”hämndbok” – ”Det är något som inte stämmer” – där Erik Haag hängdes ut som en mindre sympatisk person.

Bild 1 av 4

Nu berättar Lotta Lundgren för första gången om sin skilsmässa efter otroheten med Erik Haag.
Bild 2 av 4

Lotta Lundgren är en populär matprofil och hon har givit ut kokböcker.
Bild 3 av 4

Erik Haag och Lotta Lundgren möttes på SVT, nu har paret rekryterats till SVT.
Bild 4 av 4

Martina Haag vägrade släppa skilsmässan och sveket från Erik Haag, hon skrev en uppmärksammad hämndbok.

Lotta Lundgren har ännu inte talat om sin skilsmässa offentligt – förrän nu. I en intervju med tidningen Femina berättar hon om uppbrottet från maken.
– Jag är den sista som skulle skriva under på de där happy happy-manifesten. Det är jättejobbigt, jättesvårt och jättesorgligt att inte lyckas med sitt äktenskap. Det är ett bakslag man får leva med hur länge som helst. Jag tycker att de som lyckas med kärnfamiljen har dragit en vinstlott och jag hoppas att turen håller i sig, säger Lotta Lundgren.