Maken tvingade Carina Berg att bli nykter

Carina Berg har slutat med alkohol.
Maken Erik Berg har fått programledaren nykter.
Nu berättar hon om sina nya insikter.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2019-05-17 kl 05:04 |

ProvaPremium

Carina Berg, 41, gifte sig vid en romantisk ceremoni i december med sin fotbollshunk Erik Berg, 30, (tidigare Johansson, reds anm).

Djurgårdsstjärnan lämnade ett lukrativt miljonkontrakt i FC Köpenhamn i förtid för att kunna flytta till Stockholm och komma närmare sin kärlek.

Bild 1 av 6

Carina Berg har reflekterat över sitt drickande sedan hon träffade Erik Berg. Idag är hon i princip nykter.
Bild 2 av 6

Carina Berg tycker att det dricks "sjukt mycket alkohol" i mediebranschen och hon var själv inne i det mönstret.
Bild 3 av 6

Erik Berg är Djurgårdens största stjärna. Han lämnade FC Köpenhamn för stockholmsklubben så han kunde komma närmare Carina.
Bild 4 av 6

Nyligen blev Erik Berg utsedd till "Sverige bäst klädde man" av tidningen Café och stolta hustrun Carina gjorde sällskap med sin make när han belönades.
Bild 5 av 6

Carina Berg går numera ofta på fotboll för att se sin make spela.
Bild 6 av 6

Carina Berg och Erik Berg gifte sig i december i ett vackert vinterlandskap i Härjedalen.

Det kostade honom åtta miljoner kronor att bryta kontraktet för att komma närmare sin dåvarande flickvän som numera är hans hustru. Men det är inte bara Erik Berg som har genomgått livsförändringar som en följd av kärleken.

Även Carina Berg har kommit till flera nya insikter sedan hon träffade sin stora kärlek. Nu berättar programledaren i podcasten ”Gynning och Berg – hittar sig själva” om hur maken fått henne att i princip helt sluta dricka alkohol.
– Det bara slog mig nu när jag gifte mig med en elitidrottare som knappt dricker alkohol. Då slog det mig hur sjukt mycket alla dricker – särskilt i mediebranschen. Och jag själv gjorde också det, men nu dricker jag nästan ingenting längre, säger Carina Berg i podcasten, rapporterar Expressen.