Relation

Mark Levengood om samlivet med Jonas Gardell

Nu väljer han att berätta.
Mark Levengood avslöjar skillnaden mellan honom och Jonas Gardell.
Den finlandssvenske underhållaren trycker på vikten av att få samlivet att fungera.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-04-15 kl 11:18 |

ProvaPremium

Mark Levengood, 58, och Jonas Gardell, 59, meddelade i början av året att de går skilda vägar. Paret bröt upp efter 37 år tillsammans.

De är formellt sett fortfarande gifta och frågan är om de kan hitta tillbaka till varandra. Nu väljer Mark Levengood att tala ut i en stor intervju i Dagens Nyheter.

Bild 1 av 6

Mark Levengood har tidigare berättat om separationen med Jonas Gardell. Han talar om vikten av samliv och beskriver sig själv som nymfoman.
Bild 2 av 6

Stoppa Pressarna har avslöjat att en polis blivit indragen i det infekterade uppbrottet mellan Mark Levengood och Jonas Gardell.
Bild 3 av 6

Mark Levengood hade flera älskare. Den unge "skönhetskillen" stod honom dock närmast.
Bild 4 av 6

Jonas Gardell och exet Mark Levengood minglade med kändisarna på QX:s gaygala för ett år sedan. Alla kändisar trodde de var återförenade men det var en intrikat kärleksbluff.
Bild 5 av 6

Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat hur Jonas Gardell hämnas med ekonomiska medel mot Mark Levengood.
Bild 6 av 6

Stoppa Pressarna har tidigare berättat om hur Jonas Gardell söker tröst och andlig vägledning hos Niklas Strömstedt efter uppbrottet från Mark Levengood.

I samband med att han och Jonas Gardell lämnade varandra lade Mark Levengood sista handen vid sin nya bok, ”Vänskap”, som handlar om manlig vänskap.

Livssituation

Både arbetet med boken och separationen fick honom att reflektera över sin egen livssituation.

– Nu när jag har hunnit bli femtioåtta år så vet jag att det finns två kritiska skeden för män då de riskerar att bli ensamma. Det ena är runt trettio, när man ofta skaffar barn och står inför livets raksträcka. Där slutar många med idrott och blir småfeta, och så börjar de dricka öl av någon anledning som jag aldrig fattat, säger Mark Levengood till DN.