Relation

Mark Levengoods nya svek efter återföreningen med Jonas

Komplicerat läge.
Separationen blir alltmer sårig.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Mark Levengood anklagas för ett nytt svek – efter återföreningen med Jonas Gardell.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-03-03 kl 17:50 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar redogjort för flera olika turer i separationen mellan Mark Levengood, 58, och Jonas Gardell, 59.

Den finlandssvenske underhållaren tog sig alltför stora friheter i äktenskapet och efter 37 år tillsammans meddelades plötsligt att det folkkära gayparet separerat.

Bild 1 av 7

Separationen mellan Mark Levengood och Jonas Gardell chockar gay-Sverige. Nu framkommer ännu ett svek från Mark Levengood.
Bild 2 av 7

Adam Thulin är bara 22 år, nu tjänstgör han som lockbete för att Jonas Gardell ska kunna svartsjukebluffa Mark Levengood.
Bild 3 av 7

Jonas Gardell och exet Mark Levengood minglade med kändisarna på QX:s gaygala. Alla kändisar trodde de var återförenade men det var en intrikat kärleksbluff.
Bild 4 av 7

Jonas Gardell och Mark Levengood var i London när Abbas show hade premiär i maj förra året. Redan då var paret på väg att glida isär.
Bild 5 av 7

Jonas Gardell och Mark Levengood blev tidigt stora och viktiga förebilder i gayrörelsen.
Bild 6 av 7

Nu berättar "skönhetskillen" om sin älskare Mark Levengood. Han hyser stora och romantiska planer med den finlandssvenske underhållaren.
Bild 7 av 7

"Skönhetskillen" har många kända kunder i sin salong. Även en societetsdam som står nära drottning Silvia ingår i kundkretsen.

De har ännu inte lämnat in någon skilsmässoansökan, men vänner till paret tror att det är en tidsfråga innan så sker. Jonas Gardell uppges ha tröttnat på att Marks engagemang i en ung ”skönhetskille”.