Relation

Mark Levengoods unge älskare avslöjar allt

Känslig materia.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja sanningen kring Mark Levengoods unge älskare.
Hans berättelse om relationen till den finlandssvenske underhållaren komplicerar separationen med Jonas Gardell ytterligare.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-03-01 kl 17:35 |

ProvaPremium

När väl Jonas Gardell, 59, bestämt sig fanns ingen återvändo. Författaren och underhållaren fick till slut nog och slängde ut sin make Mark Levengood, 58.

Han tvingades lämna jättevåningen på Södermalm och därtill stoppades pengaflödet. Mark och Jonas har en stor ekonomisk ojämlikhet och det finns ett vattentätt äktenskapsförord.

Bild 1 av 7Mark Levengood Skonhetskillen Stor - Stoppa Pressarna

Nu berättar "skönhetskillen" om sin älskare Mark Levengood. Han hyser stora och romantiska planer med den finlandssvenske underhållaren.
Bild 2 av 7Mark Levengood Skonhetskillen Stor1 - Stoppa Pressarna

"Skönhetskillen" som Mark träffat så flitigt har många kända kunder i sin salong. Även en societetsdam som står nära drottning Silvia ingår i kundkretsen.
Bild 3 av 7gaygalan2023 stor111 - Stoppa Pressarna

Jonas Gardell och exet Mark Levengood minglade med kändisarna på QX:s gaygala för ett år sedan. Alla kändisar trodde de var återförenade men det var en intrikat kärleksbluff.
Bild 4 av 7Jonas Gardell Niklas Stromstedt Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna har tidigare berättat om hur Jonas Gardell söker tröst och andlig vägledning hos Niklas Strömstedt efter uppbrottet från Mark Levengood.
Bild 5 av 7gardell levengood separation stor111 - Stoppa Pressarna

Jonas Gardell och Mark Levengoods separation har en särskild förklaring. Författaren valde att dumpa finlandsvensken som blivit alltför involverad med en ung "skönhetskille".
Bild 6 av 7Jonas Gardell Ny Karlek Stor3 - Stoppa Pressarna

Adam Thulin är bara 23 år, nu tjänstgör han som lockbete för att Jonas Gardell ska kunna svartsjukebluffa Mark Levengood.
Bild 7 av 7jonasgardell stor4 - Stoppa Pressarna

Jonas Gardell är fortfarande gift med programledaren Mark Levengood.

Om de bägge till slut beslutar sig för att gå skilda vägar även rent juridiskt tillfaller lyxvåningen Jonas Gardell och han har även sett till att skydda sin enorma förmögenhet som uppgår till flera hundra miljoner kronor.

Djup spricka

Flera personer i kretsen kring Mark och Jonas är övertygade om att separationen tids nog kommer sluta i skilsmässa. Sprickan mellan de bägge är för djup.

Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat huvudskälet till att Jonas Gardell dumpade sin Mark efter 37 år tillsammans. Paret har alltid haft ett stort mått av frihet i sin relation, en frihet som dock kom att missbrukas.