Mest läst just nu:

Martin Melin fruktade för sitt liv under sjukdomen

En mardröm värre än vad vi kunnat ana.
Nu orkar Martin Melin berätta om sin svåra sjukdom.
Det går inte att ta miste på att kändis-polisen är skakad.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2020-12-08 kl 06:53 |

ProvaPremium

Martin Melin, 53, blev känd för svenska folket i samband med att han triumferade i ”Expedition: Robinson” 1997 som på den tiden var ett gigantiskt tv-program i SVT som samlade miljontals tittare.

Sedan dess har den bildsköne polismannen lyckats hålla sig kvar i offentligheten, bland annat genom sitt uppmärksammade äktenskap från 2010 till 2014 med deckardrottningen Camilla Läckberg, 46.

Bild 1 av 5

Nu berättar Martin Melin om fasan han upplevde när han var svårt sjuk. Polismannen fruktade för sitt liv.
Bild 2 av 5

Martin Melin kandiderade till riksdagen i valet 2018 för Liberalerna men lyckades inte komma in. Han vann "Robinson" 1997.
Bild 3 av 5

Martin Melin vimlar gärna och syns ofta på kändisfester av allehanda det slag. Här träffar han sin "Robinson"-kollega Jan Emanuel Johansson.
Bild 4 av 5

Martin Melin och sångaren Patrik Isaksson är två glada gamänger.
Bild 5 av 5

Martin Melin hade tänkt dejta i sommar med sedan insjuknade han i corona.

För Martin Melin har det senaste halvåret varit omtumlande då han varit svårt sjuk. Den populäre polisen var riktigt illa ute och han lider fortfarande av sviterna av sjukdomen.

Det är i sin podcast som Martin Melin berättar om sin fasa då han drabbats av covid-19.
– Jag hade ett tryck över bröstet och kunde inte andas. De första tre dygnen var inte roliga, kan jag säga. Då låg jag med mobiltelefonen med 112-appen öppen. Så att jag bara skulle behöva trycka på en knapp. Jag hade ett tryck över bröstet och kunde inte andas, och sov nästan ingenting på två dygn, säger Martin Melin i podcasten, rapporterar Expressen.