Mest läst just nu:

Carina Bergs stentuffa graviditet väcker oro

Tredje gången gillt – men det är tufft.
Nu berättar Carin Berg om sin svåra graviditet.
Till våren kommer den efterlängtade bebisen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2020-12-07 kl 13:48 |

ProvaPremium

Carina Berg, 43, har sedan tidigare sonen Holger, 11, tillsammans med ex-maken Kristian Luuk, 54. Med sin nuvarande make, fotbollsstjärnan Erik Berg, 31, har hon sonen Otto som ännu inte fyllt ett år.

Paret fick kämpa för att bli med barn och man drabbades av flera missfall, något Carina Berg har berättat om. Därför var både lyckan och överraskningen desto större när det stod klart att paret redan nu väntar ett barn till.

Bild 1 av 6

Carina Berg går igenom en riktigt tuff tid. Hon är höggravid och mår inte bra.

Bild 2 av 6

Carina Berg stöttas av sin make Erik Berg.

Bild 3 av 6

Carina Berg var tidigare gift med Kristian Luuk.

Bild 4 av 6

Carina Berg erkänner att hon ljuger för barnmorskan och säger att hon tränar fast hon inte har kommit igång. Här är dock programledaren ute och promenerar.

Bild 5 av 6

Carina Berg är 43 år och födde lille sonen Otto för mindre än ett år sedan. Det är inte konstigt om hon känner en viss oro över att hon inte mår bra nu.

Bild 6 av 6

Carin Berg och Erik blev blixtförälskade och gifte sig vackra Vemdalen i december 2018.

Till våren kommer bebisen och både Erik Berg och hans hustru strålar av lycka. Men allt är inte frid och fröjd – tvärtom.

Den här graviditeten är riktigt tuff för programledaren i Kanal 5. Det är hennes kropp som inte riktigt orkar med.
– Jag har funderat ganska mycket på min egen bristande karaktär senaste tiden. För jag kan verkligen bestämma mig för att nu måste jag börja gravid-träna, jag har lite ont i fogarna och sådär så det har varit lite uppförsbacke. Och apropå uppförsbacke så klarar jag typ inte ens att gå upp för den längre, för jag blir så andfådd, säger Carina Berg i podcasten som hon har tillsammans med Carolina Gynning, 42, som nyligen togs på bar gärning med att ha kopierat fler av sina konstverk från den polska konstnären Ewa Switala.