Molly Sandéns kärleksförklaring till Danny Saucedo

Känslorna går inte över.
Molly Sandén dumpades brutalt för två år sedan – men det spelar ingen roll.
Nu berättar Molly Sandén om hur svårt hon har att släppa Danny Saucedo.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2021-01-29 kl 09:34 |

ProvaPremium

I sex år var Molly Sandén, 28, och Danny Saucedo, 34, musik-Sveriges hetaste par. De bägge artisterna var förlovade och planen var att de skulle gifta sig.

Men plötsligt dumpade Danny Saucedo sångerskan.

Bild 1 av 4

Nu berättar Molly Sandén om sina fortsatt djupa känslor för ex-fästmannen Danny Saucedo.
Bild 2 av 4

Molly Sandén dumpades av Danny Saucedo efter sex år tillsammans.
Bild 3 av 4

Danny Saucedo gick snabbt vidare och började träffa killar istället, Molly Sandén hade det tyngre.
Bild 4 av 4

Nu verkar det som att Molly Sandén trots allt har accepterat att det är slut med Danny men hon älskar honom fortfarande.

Molly Sandén blev sårad och ledsen över att fästmannen övergav henne, i intervjuer gick det inte att ta miste på hennes bitterhet.

Danny Saucedo däremot var glad som en speleman och passade på att bejaka andra sidor av sig själv. Sångaren började träffa killar istället och Stoppa Pressarna kunde visa exklusiva ÖLÄB bilder från en härlig vindejt på Stureplan.

Danny och en blond snygg kille sitter på uteserveringen och njuter av lite vitt vin, plötsligt ansluter en mörkhårig biffig kille i en tuff skinnjacka, han slår sig ner och snart är den härliga killtrion inbegripna i ett långt och intensivt samtal – det är som om världen runtomkring dem slutar existera.

Ett kvinnligt fan försöker konversera Danny men han viftar bort henne, det är killarna som är hans fokus. Senare på sommaren när han medverkar i TV4-succén ”Så mycket bättre” medger Danny att han kanske kört på lite för hårt med sin nya livsstil där han festar till det med boysen.