Nicole Falcianis iskalla hämnd på Eric Saade

En perfekt hämnd.
Nicole Falciani avslöjar nu sanningen om uppbrottet från Eric Saade.
Den unga influencern är glad att det är slut och hennes revansch är minst sagt listig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2020-09-18 kl 08:08 |

ProvaPremium

Eric Saade, 29, dumpade brutalt sin unga fästmö Nicole Falciani, 23, bara dagar från den dag då det var tänkt att de bägge skulle gifta sig vid ett romantiskt bröllop i Italien. Paret tvingades ställa in bröllopet på grund av coronapandemin, men det blev värre än så. Sångaren övergav sin fästmö och det var en bruten Nicole Falciani som tvingades söka psykologhjälp.

Stackars Nicole fick massor av sympati från sina följare och hon berättade själv om hur dåligt hon mådde efter att ha blivit så nesligen dumpad. Efter ett tag repade hon dock mod och idag mår hon bättre – mycket bättre.

Bild 1 av 5

Nu berättar Nicole Falciani om sin lycka utan den tidigare fästmannen Eric Saade.
Bild 2 av 5

Nicole Falciani har äntligen hittat glädjen igen efter att ha blivit övergiven av Eric Saade.
Bild 3 av 5

Nicole Falciani avslöjade nyligen att hennes sexlust har återkommit och att hon ligger med andra för att komma över ex-fästmannen.
Bild 4 av 5

Nicole Falciani har idag träffat en ny kille som gör henne lycklig.
Bild 5 av 5

Nicole Falciani har förklarat att hon inte längre vill vara vän med Eric Saade efter uppbrottet och hennes önskemål verkar infrias.

Och det är kanske den bästa revanschen mot den okänslige Eric Saade – idag mår Nicole bra och hon är dessutom kär i en ny pojkvän som gör henne lycklig.

Nicole Falciani konstaterar själv att saker och ting kunde ha varit helt annorlunda om hon gift sig med Saade. Hon är glad över att bröllopet inte blev av.
– Min helg har varit lite upp och ner känslomässigt på grund av att det egentligen skulle varit min och Erics bröllopshelg. Det är en så märklig känsla, skriver Nicole på sin blogg, rapporterar Expressens profilerade nöjesreporter Aino Oxblod, 27.