Svek

Niklas Strömstedt bedragen inför öppen ridå

Ett fruktansvärt svek.
Niklas Strömstedt har blivit bedragen.
Nu berättar sångaren om sin ilska och sorg.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-08-19 kl 14:07 |

ProvaPremium

Niklas Strömstedt, 64, är en av våra mest folkkära artister. Den fiffige pop-poeten med sin omisskännliga glimt i ögat och guldtand har ända sedan slutet av 70-talet tillhört den svenska musikeliten.

Han har ett otal hits bakom sig och hans låtsnickeri är imponerande. Det är många kärlekspar som sökt glädje och tröst i hans fina musik och med åren har Niklas Strömstedt kommit att växa till en gigant.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi en bekymrad Niklas Strömstedt i svart kostym och svart slips. Till höger ser vi Niklas Strömstedt med röda solglasögon, mönstrad skjorta och kavaj. Bredvid honom står hustrun Jenny Strömstedt i en svart klänning, hon ler.

Niklas Strömstedt blev fräckt bedragen inför öppen ridå. Nu berättar sångaren om sin ilska och sorg över sveket.
Bild 2 av 7jenny stromstedt 50 stor - Stoppa Pressarna

Jenny och Niklas Strömstedt hör till Sveriges mest kända par.
Bild 3 av 7niklas stromstedt mari stor10 - Stoppa Pressarna

Niklas Strömstedt äter torsk. Han har senare berättat att han egentligt ville ha strömming. Hans pappa kallades "Strömmingen" internt på Expressen.
Bild 4 av 7niklas stromstedt mari stor - Stoppa Pressarna

Niklas Strömstedt hugger in på torsken med god aptit.
Bild 5 av 7jenny stromstedt gym stor 1 - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedt och maken Niklas har dragits in i en lesbisk härva och nu växer oron för popsångaren.
Bild 6 av 7mans zelmerlow otrohet stor - Stoppa Pressarna

Niklas Strömstedt och hans hustru har gästats av Måns Zelmerlöw i succéprogrammet "Tillsammans med Strömstedts".
Bild 7 av 7jenny stromstedt comeback kollaps stor 0 - Stoppa Pressarna

Niklas Strömstedt fanns naturligtvis vid Jennys sida efter den dramatiska händelsen när hon svimmade i direktsändning.

Just nu är han aktuell med avskedsturnén för sitt älskade band GES där han tillsammans med Thomas ”Orup” Eriksson, 63, och Anders Glenmark, 68, underhåller svenska folket. I över 30 år har gossarna varit verksamma och deras hitlåt ”När vi gräver guld i USA” är för evigt förknippad med den magiska fotbollssommaren 1994.

GES försvinner

Den 17 december gör bandet sin sista spelning någonsin, det sker på Cirkus i Stockholm. Dessförinnan kommer man turnera land och rike runt så att svenska folket ska få chansen att ta farväl.

Nog är det med ett visst vemod som vi kan konstatera att GES försvinner, deras musik kommer emellertid leva vidare för evigt.

Niklas Strömstedt kommer dock inte ligga på latsidan. Han har själv antytt att han har något nytt spännande projekt på gång och det blir en välsignelse att få ta del av det.

Som bekant har ju den stilige sångaren flera strängar på sin lyra. Han gör ju även succé i tv tillsammans med sin älskade hustru, Jenny Strömstedt, 50. De bägge leder TV4-programmet ”Tillsammans med Strömstedt” som har blivit en omistlig del av den kommersiella familjekanalens utbud.

Illvilliga krafter

Trots att Niklas Strömstedt är så älskad av sin fans finns det illvilliga krafter helt utan skrupler som inte drar sig för att utnyttja och bedra genom att använda sig pop-poetens kändisskap och goda renommé.

På nätet är det någon som försökt använda hans namn och därmed bedragit honom inför öppen ridå. Niklas Strömstedt, som är en rättskaffens man, reagerade starkt, väldigt starkt.

Nu varnar vis-snickaren sina trogna följare på Instagram, ”Fejk! Blocka och anmäl!”  har han skrivit i röd text över ett meddelande från en bedragare.

– Om ni får såna här meddelanden skickade till er så anmäl och blocka. Jag har bara ett konto och det har en blå bock, skriver Niklas Strömstedt, rapporterar nätpublikationen Nöjeslivet.

Vi får trösta oss med att sångaren får ett fint stöd av sin hustru Jenny Strömstedt.