- Senaste nytt från kändispressen

Nu växer kritiken mot Pernilla Wahlgren

Det blåser upp till storm.
Nu är det alltfler personer som ifrågasätter Pernilla Wahlgrens motiv för att engagera sig i kampen för att hennes vänner ska få behålla ett fosterbarn.
Sångerskan möts av allt tyngre kritik för sitt oetiska agerande.

Pernilla Wahlgren, 52, älskar uppmärksamhet och dessutom tycks hon få energi av att bråka med folk. Men den här gången kan realitystjärnan ha gått för långt. Nu uppmanas sångerskan sponsorer och samarbetspartners att dra sig ur efter hennes minst sagt omdömeslösa agerande.

  • Det blåser upp till en riktig storm mot Pernilla Wahlgren. Kändisens obetänksamma beslut att bryta mot sekretessen och hänga ut en liten pojke mot föräldrarnas vilja slår nu tillbaka mot henne.

  • Pernilla Wahlgren är en känslostyrd person och det är i många avseenden en fin egenskap, men det kan också innebära att man fattar oövertänkta beslut på ren impuls.

  • Dessutom har Pernilla Wahlgren ett hett humör och flera gånger per år hamnar hon i offentliga bråk.

  • Pernilla Wahlgren var inte modig nog att låta sina följare bli varse att hon lämnat den ifrågasatta kampanjen hon stöttat, istället smög hon in sitt besked under en kritisk kommentar på Instagram och hon har fortfarande kvar inläggen som kränker en treårig pojkes och hans föräldrars integritet.

  • Sångerskan Nanne Grönvall är en genomsnäll person, men nu har hon låtit sig duperas av Pernilla Wahlgren.

  • Charlotte Perrelli är en smart och kallhamrad affärskvinna och hennes motiv för att stötta kampanjen ter sig dunkla. Bilder: TT och Instagram

Pernilla Wahlgren smög undan sitt besked om att hon dragit sig ur kampanjen för att en treårig pojke skulle få vara kvar i det familjehem som professionella tjänstemän på socialen i Österåker efter en gedigen utredning inte funnit lämpligt.
– Det är mycket ovanligt att vi har samarbetsproblem och ännu mer ovanligt att vi blir tvungna att omplacera ett litet barn från ett familjehem, säger Susanna Kiesel, socialdirektör i Österåkers kommun, till Expressen.
– Att flytta ett barn från en invand miljö är ett svårt och tungt beslut, det är en sista utväg och görs bara när alla andra möjligheter är uttömda, säger socialdirektören.

LÄS MER: SVT-stjärnan Carolina Neurath sträcker ut en hand till ex-maken efter otrohetsskandalen

Med tanke på socialdirektörens utsaga om att det är en "sista utväg och görs bara när alla andra möjligheter är uttömda" ändå rasa och starta en kändiskampanj utan några som helst kunskaper om fallet, och hänga ut barnet med namn och bild, blir nu alltmer ifrågasatt.

Pernilla Wahlgren och hennes kändiskompisar är inte juridiskt skolade, de är inte utbildade socionomer, de har ingen kunskap om ärendet annat än en partsinlaga från familjehemmet vars föräldrar precis bedömts som olämpliga.

Nu höjs allt flera kritiska röster mot kändisuppropet som Pernilla smugit sig ur, likväl har hon kvar alla sina Instagram-publiceringar kring fallet och på hennes blogg går det fortfarande att ta del av hennes okunniga plattityder.
– I din, och dina kompisar Nanne Grönvall, Charlotte Perrelli med fleras iver att framstå som ”goda” – i syfte enbart att synas – har du agerat på ett sätt som sätter rättssäkerhet och sekretess ur spel. Du har outat barnet med bild och du har outat politiker även de som inte är berörda. Begriper du överhuvudtaget vad du gjort? Bryr du dig ens? Är det bara ditt ego som ska tillfredsställas med ett litet barn och dennes olyckliga historia som medel? Att din obetänksamhet dessutom skapar en grogrund för urskiljningssvaga individer att hetsa och hota är ännu en besk bonus. Dina samarbetspartners borde dra öronen åt sig med din totala brist på bildning och kunskap kring lag. Lägg ner!, uppmanar en person Pernilla Wahlgren på Instagram.

LÄS MER: Polisens knarkspanare stoppade Patrik Sjöberg i kokainrazzia kring Stureplan

Sångerskan verkar fortfarande helt oförstående inför de övergrepp som hon faktiskt gör sig skyldig till både mot den lille pojken och hans biologiska föräldrar och vårdnadshavare som meddelat att de stöder Österåker kommuns beslut.

Pernilla Wahlgren valde istället för att backa och be om ursäkt att obekymrat att äta en kändislunch med sina vänner i saluhallen på Östermalmstorg.

För Pernilla Wahlgren kan den växande kritikstormen mot henne komma att drabba hennes varumärke på ett allvarligt sätt.
– Att man som offentlig person och utan kunskap om området hänga ut och så tydligt ta ställning i en sån komplex fråga är under all kritik, skriver en följare på sångerskans blogg.

Nu framkommer alltmer kritik mot Pernilla Wahlgren och hennes kändissvans, sista kapitlet i sörjan är inte skrivet och för sångerskan kan det hela ta en ände med förskräckelse.
– Enligt min erfarenhet så finns det alltid mycket mer information än vad allmänheten har tillgång till och jag vet att socialsekreterare sliter något otroligt varje dag och att de flesta bryr sig otroligt mycket om barnen och anstränger sig till det yttersta för att allt ska bli bäst för barnet. Det är ett komplext och svårt jobb. Tycker det är bra såklart att man lyfter frågor och är kritisk, men det blir helt fel när allmänheten tror att de är bäst kvalificerade att bedöma vad som är bäst för barnet, när de inte har i närheten av all info. Det blir så fel, skriver en person i en kommentar på Pernilla Wahlgrens blogg.

LÄS MER: Gunilla Perssons glädjechock efter dödsdramat

Socialnämnden i Österåkers kommun delar socialtjänstens syn på ärendet – när nämnden informerades om beslutet som var fattat av ordförande i nämnden på delegation – var det ingen av de folkvalda politikerna i nämnden som hade något att invända.

Då ska man ha i minne att det är ett rätt tufft politiskt klimat i Österåker.

Kommunen är styrd av en stark moderat ordförande och framhålls ofta som en mönsterkommun, man har landets lägsta kommunalskatt samtidigt som den kommunala servicen fungerar bra.

Moderaterna och de övriga borgerliga partierna styr kommunen ohotat och de frustrerande socialdemokraterna i opposition brukar inte tveka att ta till fula tjuvnyp för att komma åt sina motståndare – men inte ens de vanligtvis så desperata socialdemokraterna har reagerat mot socialnämndens beslut – de har uppenbarligen den goda smaken att inte använda ett stackars barn som politiskt slagträ.
– Dessvärre kan vi nog utgå från att Pernilla Wahlgren inte har en susning om hur den här typen av beslut fattas i en kommun, säger en uppbragt person som har hört av sig till Stoppa Pressarna.
– Ni skriver ju ofta om kändisar och det kan vara trevligt men en del av dem har en tendens att tro de blir allsmäktiga bara för att det går bra för dem. Jag vill hävda att Pernillas framgångar och miljoner har stigit henne åt huvudet.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren förlorade mot socialen och lägger sig platt i vårdnadstvisten

Han är inte ensam om att irritera sig på Pernilla Wahlgren.
– Jag tycker det är skrämmande när människor med ”makt” att nå ut till människor gör det utan att egentligen känna till vad detta handlar om och samtidigt uttrycka sig på det sättet. Dessa hårda ord mot handläggare som har gjort långt mer än vad som har ingått i deras roll för att se till barnets bästa i detta fall. Handläggare som kämpar ända in i sin egen sjukskrivning för sitt engagemang för barnet. Som tvingats till polisskydd på grund av detta ärende.

LÄS MER: Carolina Neuraths hemliga krislunch med Jan Guillous hustru

Nu återstår att se om Pernilla Wahlgren ska inse sitt misstag och be om ursäkt för den skada hon ställt till med.

LÄS MER: TV-profilen Rickard Olssons revansch efter rattfyllan
LÄS MER: Chocken: Blondinbellas pojkvän åtalas
LÄS MER: Prinsessan Madeleine förföljd av otäck fotfetischist

EXTRA: "Är det bara ditt ego som ska tillfredsställas?"

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Nu växer kritiken mot Pernilla Wahlgren

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Bianca Ingrossos okända lyxplan inför sommaren

Wow vilken lyx!
Bianca Ingrossos sommarplaner är klara.
Den framgångsrika influencern slår på stort.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Roger Nordin återförenad med fästmannen Jonas

EXTRA:

Hunden Tella hade en nyckelroll!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Friidrottsstjärnan Sara Wedlund död

EXTRA:

Kajsa Bergqvists tunga sorg efter väninnans plötsliga bortgång!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

TV4-stjärnornas special-knep för att rädda äktenskapet

EXTRA: Nu berättar Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal

Svenskt

Lasse Berghagen anklagas utgöra ett dödligt hot

EXTRA: Sångaren är helt oförstående till påståendet!

Svenskt

Carolina Gynnings egna ord om förlossningen

EXTRA: Skånskan är överlycklig!

Kändisfrisören Tito Frez nya hälsosamma liv

BILD-EXTRA:

Unika bilder när han köper en sallad!

Dr Alban blixt-lämnad av sambon Katrine

EXTRA: Förhållandet är över efter 18 år!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Jon Henrik Fjällgrens saknad efter kärleken

EXTRA: "Jag hade väldigt starka känslor!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Glenn Hyséns mystiska sjukdom förbryllar

EXTRA:

Kroppsdel svullnar upp på fotbollslegendaren!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Bianca Ingrossos okända lyxplan inför sommaren

EXTRA:

"Jag ska njuta!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Tusse tvingad till operation i halsen

EXTRA: Läkarna kunde inte vänta längre! 

Dramaten-stjärnan Tommy Berggrens nya kärlek avslöjad

BILD-EXTRA: Njuter  tillsammans i solen på en uteservering!

Benjamin Ingrosso talar ut om sin stora ensamhet

BILD-EXTRA: Bilderna visar sångarens sorg!

Bianca Ingrosso i sexbråk kring ung vännina i Kroatien

EXTRA: "Måste få börja ligga och le lite mer!"

Pernilla Wahlgren väljer att stötta Hanna Hedlund i skilsmässan

EXTRA: Sångerskan tvekade aldrig när det gällde!

Lance Hedmans dom över mammas nya kille

EXTRA: En nervös väntan för Magdalena Graaf!

Martin Stenmarcks glädjechock efter skilsmässan

EXTRA: Betydligt tyngre för Hanna Hedlund!

Titti Schultz ärliga ord om Lotta Bromé

EXTRA: "Jag kan få höra saker!"

Eric Saades bittra attack på Nicole Falciani

EXTRA: "Okej en gång för alla!"

Soldoktorns miljonaffär med Lotta Engberg

EXTRA: Nu avslöjas prislappen på lyxvillan!

Filip Lamprechts nya liv efter dramat med Peg

VI AVSLÖJAR: "Ett helt nytt självförtroende!"

Eric Gadds hemliga shoppingtur på stan

BILD-EXTRA: En unik inblick i artistens vardagsliv!

Helena Hyséns nya planer för Glenn överraskar

EXTRA: Fotbollsikonen vägrar kommentera!

Jill Johnsons kärleksprov med Mattias, 46

EXTRA: "Så värdefullt att få göra detta tillsammans!"

Peter Jihde åtalad efter nazidemonstration i Växjö

EXTRA: Programledaren biten av polishund!

Jan Emanuels vilda fest efter polisens tillslag

BILD-EXTRA: Mångmiljonärens spritorgie på lyxjakten!

Därför skiljer sig Martin Stenmarck från Hanna Hedlund

EXTRA: Orsakerna bakom är smärtsamma!

Runars desperata beslut efter fängelsedomen

EXTRA: Så ska norrmannen slippa krypa in i buren!

Kristin Kaspersens heta vindejt med ny kille

BILD-EXTRA: Programledarens romantiska fredagskväll!

Carolas fängelsehån mot Runar efter domen

EXTRA: Sångerskans raffinerade hämnd mot ex-maken!

Marie Göranzons djupa tankar kring döden

EXTRA: "Det är fräckt att folk måste dö!"

Hovrättsdomen mot Runar Sögaard överraskar

VI AVSLÖJAR: Det blir straffet för norrmannen!

Christer Sjögrens nya besked till hustrun

EXTRA: Sångaren har bestämt sig efter 30 år!

Bianca Ingrossos första ord om mammas nya kille

EXTRA: Influencern avslöjar vad hon tycker om Christian, 55!

Supermodellen som är Kanye West nya flickvän

EXTRA: Hip hop-stjärnan har lagt vantarna på filmstjärnans ex!

Runar Sögaards brokiga liv blir biofilm

EXTRA: Norrmannens eventuella fängelsestraff kan ställa till det!

Siw Malmkvist hastigt insjuknad under tv-inspelning

EXTRA: Sångerskan tvingades lämna omedelbart!

Simon Skölds killresa utan Camilla Läckberg

BILD-EXTRA: Stoppa Pressarnas fotograf följde MMA-fightern i Spanien!

Ola-Conny avslöjar sanningen om sitt nya liv

EXTRA: "Jag vill visa att jag har en annan sida också!"

lördag 19 juni 2021