Nu växer kritiken mot Pernilla Wahlgren

Det blåser upp till storm.
Nu är det alltfler personer som ifrågasätter Pernilla Wahlgrens motiv för att engagera sig i kampen för att hennes vänner ska få behålla ett fosterbarn.
Sångerskan möts av allt tyngre kritik för sitt oetiska agerande.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2020-10-02 kl 20:31 |

ProvaPremium

Pernilla Wahlgren, 52, älskar uppmärksamhet och dessutom tycks hon få energi av att bråka med folk. Men den här gången kan realitystjärnan ha gått för långt. Nu uppmanas sångerskan sponsorer och samarbetspartners att dra sig ur efter hennes minst sagt omdömeslösa agerande.

Pernilla Wahlgren smög undan sitt besked om att hon dragit sig ur kampanjen för att en treårig pojke skulle få vara kvar i det familjehem som professionella tjänstemän på socialen i Österåker efter en gedigen utredning inte funnit lämpligt.

Bild 1 av 6pernilla wahlgren kritik stor 1 - Stoppa Pressarna

Det blåser upp till en riktig storm mot Pernilla Wahlgren. Kändisens obetänksamma beslut att bryta mot sekretessen och hänga ut en liten pojke mot föräldrarnas vilja slår nu tillbaka mot henne.
Bild 2 av 6pernilla wahlgren brollopsdesperat stor - Stoppa Pressarna

Pernilla Wahlgren är en känslostyrd person och det är i många avseenden en fin egenskap, men det kan också innebära att man fattar oövertänkta beslut på ren impuls.
Bild 3 av 6pernilla wahlgren brak lind stor - Stoppa Pressarna

Dessutom har Pernilla Wahlgren ett hett humör och flera gånger per år hamnar hon i offentliga bråk.
Bild 4 av 6pernilla wahlgren drar sig ur stor1 1 - Stoppa Pressarna

Pernilla Wahlgren var inte modig nog att låta sina följare bli varse att hon lämnat den ifrågasatta kampanjen hon stöttat, istället smög hon in sitt besked under en kritisk kommentar på Instagram och hon har fortfarande kvar inläggen som kränker en treårig pojkes och hans föräldrars integritet.
Bild 5 av 6nanne gronwall opererad stor - Stoppa Pressarna

Sångerskan Nanne Grönvall är en genomsnäll person, men nu har hon låtit sig duperas av Pernilla Wahlgren.
Bild 6 av 6charlotte perrelli foglossning stor - Stoppa Pressarna

Charlotte Perrelli är en smart och kallhamrad affärskvinna och hennes motiv för att stötta kampanjen ter sig dunkla.

– Det är mycket ovanligt att vi har samarbetsproblem och ännu mer ovanligt att vi blir tvungna att omplacera ett litet barn från ett familjehem, säger Susanna Kiesel, socialdirektör i Österåkers kommun, till Expressen.
– Att flytta ett barn från en invand miljö är ett svårt och tungt beslut, det är en sista utväg och görs bara när alla andra möjligheter är uttömda, säger socialdirektören.