Ny Centertopp åtalad för sex med barn

Nu faller Centerpartiet isär.
Ännu ett toppnamn i partiet har gjort sig skyldig till allvarliga sexbrott.
Den här gången är det en kollega till Fredrick Federley som väntar på sin dom för ”köp av sexuell handling av barn”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2020-12-21 kl 17:51 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarnas avslöjande om Fredrick Federleys, 42, samboskap med den dömde ”Björbo-pedofilen” har fått dammluckorna att rämna. I stort sett varje dag kommer nya avslöjanden om partiföreträdare som bor med dömda pedofiler, våldtar, blottar sig eller köper sex av barn.

Tidigare Centertoppar riktar nu allvarlig kritik mot partiet som på kort tid kommit att bli synonymt med pedofili och andra sexuella perversioner.

Bild 1 av 10

Snart kommer domen mot en Centertopp som vid flera tillfällen köpt sex av en 16-årig flicka. Det ter sig som att Federleys pedofilskandal bara är toppen av isberget .
Bild 2 av 10

Fredrick Federley tycks hysa en fascination för pedofiler. Han har vid flera tillfällen träffat den dömde pedofilen Sture Bergwall, tidigare känd som Thomas Quick.
Bild 3 av 10

Fredrick Federley hotade sina vänner med att Säpo skulle kolla upp vem som läckt information om hans samboskap med en pedofil. Något ex-politikern nekar till men Stoppa Pressarna har samstämmiga uppgifter från flera av varandra oberoende uppgiftslämnare.
Bild 4 av 10

Fredrick Federley visste redan i juni om att hans sambo var en dömd pedofil. Nu försöker han blanda bort korten. Han gjorde inte slut med pedofilen förrän Stoppa Pressarna avslöjat historien, även om han själv påstår att det "tog slut i september" dock med förbehållet om flera "återfall" något som Federley naturligtvis säger då han är smärtsamt medveten om Stoppa Pressarnas detaljerade information om "Björbo-pedofilens" rörelser i den lilla byn varför vi med lätthet kan beslå den tidigare EU-parlamentarikern med lögn om han försöker sig på något dylikt..
Bild 5 av 10

Fredrick Federleys partivän från Västsverige dömdes till 3,5 års fängelse för våldtäkt av barn.
Bild 6 av 10

Tidigare ordföranden i Tomelillas kommun, Christer Yrjas, bodde, i likhet med Federley, tillsammans med en dömd pedofil.
Bild 7 av 10

Annie Lööf har lovat att "stödja Federley" om han inte är nöjd med fallskärmen från EU-parlamentet.
Bild 8 av 10

Annie Lööf och hela Centerpartiet skakas av alla pedofil-, våldtäkt- och blottar-avslöjanden. Vilken väljare vill företrädas av perversa brottslingar? Annie Lööf har varit vän med "Bryssel-pedofilen" och haft kontakt med honom på Facebook, kunde Stoppa Pressarna avslöja.
Bild 9 av 10

En annan västsvensk Centerpartist dömdes nyligen för att ha blottat sig vid två olika tillfällen för två 9-åriga flickor och en 11-årig flicka.
Bild 10 av 10

Den tidigare ministern Börje Hörnlund (C) är bekymrad över utvecklingen i sitt gamla parti. "Sådana här saker kan få osäkra väljare som tvekar att rösta på något annat parti än Centern", säger Börje Hörnlund, tidigare arbetsmarknadsminister och landshövding i Västernorrlands län.

Det är nästan svårt att hålla rätt på alla Centerpartister som antingen begår perversa handlingar eller väljer att bo med sexbrottslingar. Nu är det ett ytterligare ett tungt namn inom Centern som misstänks för sexbrott mot barn.

Centerpartisten, som varit ordförande för partiet i en större svensk stad i Mellansverige, väntar just nu på sin dom för köp av sexuell handling av barn i Stockholmstrakten.

Politikern åkte fast efter en razzia som ledde till att polisen kunde binda ett tiotal män som hade köpt sex av en minderårig flicka.