Ny stalker gripen vid Blondinbellas lyxvilla

När ska mardrömmen ta slut?
Blondinbella jagas av en ny stalker.
Mannen sitter nu häktad misstänkt för ofredande.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2019-01-24 kl 10:25 |

ProvaPremium

Isabella Löwengrip, 28, hann knappt landa efter dramat med ex-pojkvännen Hampus Jarlbo, 28, och sin flykt utomlands förrän hon dras in i en ny härva.

Det var i lsutet av november som bloggerskan och barnen gick under jorden tillsammans med Livvakts-Magnus efter att Hampus Jarlbos bubbla spruckit.

Bild 1 av 6

Nu har en ny stalker gripits utanför Blondinbellas lyxvilla på Lidingö.
Bild 2 av 6

Blondinbella flydde utomlands med barnen. Livvakts-Magnus var med och skyddade bloggerskan.
Bild 3 av 6

Hampus Jarlbo har levt på stor fot men nu är de goda tiderna över. Han gav den här klockan som är värd 110 000 kronor till Blondinbella på hennes födelsedag. Den ska nu vara återlämnad till honom, enligt bloggerskan.
Bild 4 av 6

Blodinbella firade jul med ex-maken Odd Spångberg som har varit ett stort stöd till henne under den turbulenta tiden.
Bild 5 av 6

Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo hade ett turbulent förhållande under 1.5 års tid.
Bild 6 av 6

När ska Blondinbellas mardröm ta slut?

Bloggerskans dåvarande pojkvän hade förlorat närmare 30 miljoner kronor på börsen – pengar han lånat. I omgivningarna kring Blondinbellas lyxhus på Lidingö observerades flera skumma personer dömda för bland annat människorov, uppgav bloggerskan som en anledning till att hon lämnade Sverige i brådrasket.

Blondinbella har efter dramat med Hampus Jarlbo brutit helt med Livvakts-Magnus och hon organiserar numera sin säkerhet på ett annat sätt. Och det kan hon behöva.

Nu visar det sig att Blondinbella förföljts av en man i 35-årsåldern från Kongo som är boende i Frankrike. Den misstänkte stalkern har bombarderat Isabella Löwengrip med meddelanden på sociala medier. Och nu har han dykt upp i Sverige – utanför Isabella Löwengrips lyxvilla på Lidingö.