Relation

Ola-Connys nästa steg med fästmön Linda Persson

Stora planer smids.
Nu avslöjar Ola-Conny nya kärlekslivet med fästmön.
Ullareds-stjärnan är återigen lycklig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-12-02 kl 13:18 |

ProvaPremium

Ola-Conny Wallgren, 58, hade varit singel länge när han upptäckte kollegan Linda Persson, 46. Hon arbetar som kock i lågprisvaruhusets personalmatsal och den gänglige realitystjärnan spanade in henne.

Det krävdes dock att Ola-Conny tog sig mod. In i det längsta tvekade han.

Bild 1 av 6Ola Conny Wallgren Planer Stor - Stoppa Pressarna

Nu avslöjar Ola-Conny att det inte blir någon hel semester med fästmön, Gekås regler sätter stopp.
Bild 2 av 6Till vänster i bild ser vi Morgan Karlsson i en blå- och rödrutig skjorta, till höger sir vi Ola-Conny Wallgren i svart skjorta.

Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgren blev snabbt stora tittarfavoriter i "Ullared".
Bild 3 av 6- Stoppa Pressarna

Ola-Conny slåss för sitt jobb i Ullared.
Bild 4 av 6olaconny arg stor3 - Stoppa Pressarna

"Ullared"-stjärnan Ola-Conny har blivit något av en sexsymbol men det är Linda han tillhör.
Bild 5 av 6ola connys nya liv stor4 - Stoppa Pressarna

Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgren på "Kristallen" med Gekås tidigare vd Boris Lennhov.
Bild 6 av 6olaconny arg stor111 1 - Stoppa Pressarna

Ola-Conny har även varit med i "Farmen VIP".

– Jag var blyg och feg, men så tog jag mig i kragen och tänkte: ”Chansar man inte så vinner man inget”. Hade jag inte tagit den här bron så hade bron blivit bränd – och då hade jag inte kommit över på andra sidan, säger Ola-Conny till Hänt och fortsätter:

– Sedan kom allt av sig själv… Vi började prata och lite senare möttes vi ute i butiken. ”Du kan väl få mitt telefonnummer”, sa jag. Sedan höll vi kontakten.

Tog slut plötsligt

Parets romans tog snabbt fart och man förlovade sig. Ola-Connys tidigare parhäst Morgan Karlsson, 49, uttryckte en viss skepticism över att det hade gått lite väl fort.

Och det tedde sig som att Morgan Karlsson skulle bli sannspådd. Plötsligt tog det slut .

Ola-Conny var återigen singel och försökte klara av vardagen. Han var ledsen och bedrövad, men försökte samtidigt se rationellt på det hela.

Stora planer

Nya tiden som ungkarl blev emellertid inte speciellt långvarig. Det dröjde inte länge förrän det kom goda nyheter från Ullared – paret hade återförenats.

Det går inte att ta miste på Ola-Connys stora glädje över att det är återigen han och Linda som gäller.

– Linda är en fantastisk kvinna på alla sätt och vis! Kärleken från henne gör mig så lycklig och glad. Nu lever vi ihop och vi är tillsammans varje dag, men när vi är på Gekås så sköter hon sitt jobb och jag mitt. Sedan träffas vi på kvällarna, berättar Ola-Conny.

Dessutom har Ola-Conny Wallgren, som det ter sig, storslagna planer för relationen framöver. Han vågar inte riktigt avslöja vad som är på gång, men helt klart är det något alldeles extra.

Normalt sett brukar Ola-Conny vara transparent och inte ha några problem att dela med sig av det mest privata. Nu vill han dock ligga lite lågt.

– Linda är mitt liv och vi är förlovade. Vad som händer härnäst kan jag inte avslöja, faktiskt. Det är något som är väldigt privat. Jag kan inte gå in på det. Har jag ingenting sagt så har jag ingenting ångrat om man säger så.