Relation

Chris O’Neills avslöjande om äktenskapet med Madeleine

Det kan vara riktigt tufft.
Chris O’Neill berättar om äktenskapet med prinsessan Madeleine.
Redan från början hade amerikanen onda aningar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2022-12-01 kl 12:39 |

ProvaPremium

Chris O’Neill, 48, har haft en lite brokig men ändock privilegierad uppväxt i både USA och England. Han är mycket präglad av sin något nyckfulla mamma Eva O’Neill, 88.

Hon har är i det närmaste en manisk social klättrare och det har alltid varit viktigt för henne att få umgås med Europas kunga- och furstehus. Att sonen Chris O’Neill gifte sig med en svensk prinsessa är naturligtvis en jackpot för Eva O’Neill.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi en bekymrad Chris i O'Neill i blå skjorta och en blå sportjacka, till höger ser vi en ledsen prinsessan Madeleine i en rosa klänning.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine har det inte alltid lätt i äktenskapet.
Bild 2 av 7

Tidigare har prinsessan Madeleine rykt ihop vid ett flertal tillfällen med svärmor Eva O'Neill.
Bild 3 av 7

Prinsessan Madeleine har vantrivts de sista åren i Florida.
Bild 4 av 7

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.
Bild 5 av 7

Chris O'Neills festande har uppmärksammats i utländska press.
Bild 6 av 7

Margareta Thorgren får ofta svara på frågor om Chris O'Neill. De bägge uppges gå mycket bra ihop. Samtidigt uppges Margareta Thorgren vara på väg att sparkas.
Bild 7 av 7

Madeleines och Chris O'Neills bröllop var mycket vackert.

Chris har dock aldrig gjort en större affär av att han hans hustru är kunglig och vi minns alla hur han tackade nej till en prinstitel i samband med bröllopet. Amerikanen ville kunna stå fri och göra sin egen grej och inte hindras av en kunglig titel.