Paolo Roberto gripen av polis för sexköp inatt

En chock.
Paolo Roberto greps av polisen för sexbrott vid ett tillslag mot en lägenhetsbordell i Stockholm.
Den kände programledaren, entreprenören och ex-fightern misstänks ha köpt sex av en ung kvinna från ett fattigt land i östeuropa.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2020-05-15 kl 09:35 |

ProvaPremium

Paolo Roberto, 51, har i flera inlägg på Instagram och i andra offentliga sammanhang talat om sin kärlek till nya unga flickvännen Elin Härkönen, 25, bland annat därför kommer sexköps-misstankarna som en fullständig överraskning.

Expressen rapporterar i dag att en tv-stjärna har gripits av polisen under natten till fredagen som misstänkt för sexbrott i en hemlig operation kallad ”Insats torsk”.

Bild 1 av 7

Paolo Roberto greps av polisen i Stockholm i samband med en razzia mot en lägenhetsbordell.
Bild 2 av 7

Den tidigare proffsboxaren misstänks ha köpt sex av en ung kvinna från "ett mycket fattigt land i Europa".
Bild 3 av 7

Paolo Roberto driver flera restauranger och har även ett eget pastamärke, han har skrivit flera kokböcker.
Bild 4 av 7

Paolo Roberto har visat flera bilder på sig själv och nya kärleken Elin Härkönen när de tränar tillsammans.
Bild 5 av 7

Paolo och Elin har mycket jobb kvar med drömprojektet, de har köpt en gammal gård i Italien. Frågan är vad som händer nu.
Bild 6 av 7

Paolo Robertos och hans ex-fru Lena Arrelöv har en mycket god relation och förhoppningsvis kan hon nu stötta sin ex-make.
Bild 7 av 7

Paolo Roberto skriver själv om det inträffade i ett långt inlägg på Instagram, han nämner dock inte vad det handlar om men Stoppa Pressarna kan avslöja att det är ett sexköp.

Stoppa Pressarna kan nu avslöja att det är just programledaren, entreprenören och kändiskocken Paolo Roberto som gripits.

Polisen gjorde en riktad insats mot tre lägenhetsbordeller i Stockholm och Paolo Roberto greps tillsammans med flera andra män.

Paolo Roberto skriver själv om det inträffade på sitt Instagram-konto:
– När jag är som lyckligast i livet så lyckas jag alltid spaka undan benen på mig själv. Nu är jag tyvärr här igen och den här gången finns det ingen förlåtelse… För att krossa sig själv är en lång process. Som kräver total hängivenhet.