- Senaste nytt från kändispressen

Paolo Robertos hemliga sexträffar i skogen

Hemliga sexmöten i den småländska skogen.
Stoppa Pressarna kan avslöja sensationella uppgifter om Paolo Roberto.
Programledaren uppges ha lämnat inspelningarna av ”Farmen” för att ha tillfälliga sexuella kontakter i barrskogen.

Paolo Roberto, 51, greps av polisen i ”Insats: torsk”. Den tuffe programledaren blev så perplex att han omedelbart erkände att han haft sex med en prostituerad och betalat henne 1500 kronor, nu väntar 25 000 kronor i dagsböter och en eventuell förundersökning kring oaktsam våldtäkt.

 • Paolo Roberto ska ha smugit iväg från tv-inspelningen av realityserien "Farmen" för att ha hemliga sexträffar i skogen, enligt uppgifter till Stoppa Pressarna.

 • Paolo Roberto hävdar att han begick sin sexköpsdebut i samband med att han greps av polisen men programledarens vän Michael Brinkenstjärna påstår att ex-boxaren har betalat för sex tidigare.

 • Här är Debora, 22, från Polen som Paolo Roberto betalade för att ha sex med.

 • Paolo Roberto blev på ett ögonblick skandaliserad och hela hans värld rämnade.

 • "Paolo Roberto borde ha ringt en advokat innan han öppnade munnen. Han i princip erkänner ett brott som är betydligt värre än sexköp", skriver Aftonbladets kriminalkrönikör Oisín Cantwell om Jenny Strömstedts listiga intervju med programledaren.

 • Paolo Roberto har blivit av med alla sina uppdrag och han riskerar nu att bli ruinerad. Här sitter han i en Alfa Romeo.

 • Paolo Roberto riskerar fängelse om han skulle bli åtalad för "oaktsam våldtäkt". Flera röster har höjts för att en åklagare bör inleda en förundersökning som en följd av Paolos egna uttalanden i TV4-intervjun med Jenny Strömstedt och nu har Tommy, 66, fått nog och polisanmält programledaren för våldtäkt.

 • Paolo Roberto greps av polisen och erkände direkt att han köpt sex. Programledaren betalade 1500 kronor för en halvtimmes sex.

 • Paolo Roberto arresterades tillsammans med tio andra män efter att de hade köpt sex av en ung flicka från Polen på Östermalm. Alla utom en erkände direkt. Programledaren föll till föga och medgav sitt sexbrott för ordningsmaktens specialstyrka.

 • Leif GW Persson menar på att Paolo Roberto mycket väl kan ha gjort sig skyldig till oaktsam våldtäkt. Det kan kosta honom flera år i fängelse.

 • Jenny Strömstedt är en av TV4:s mest rutinerade och skickliga journalister. Hon pressar sina offer utan att de riktigt märker det och får de att försäga sig som hon gjorde så galant med Paolo Roberto. Nu höjs röster för att Jenny borde få en professur i journalistik.

 • Paolo Roberto har lett "Farmen" med fast hand. När det blev fysiskt handgemäng i programmet skickade programledaren omedelbart hem den deltagare som gått till attack.

 • Polisens spanare såg programledaren smyga in i fastigheten där bordellen låg. Sen köpte han sex av en prostituerad flicka.

 • Paolo Roberto hittade polska Debora, 22, på nätet och träffade henne i fastigheten på Östermalm där de hade sexuellt umgänge.

 • Paolo Roberto riskerar upp till fyra års fängelse. Vill det sig illa kan han hamna på sexanstalt i Kristianstad där andra sexbrottslingar sitter bakom lås och bom.

 • Paolo Robertos 26 år yngre flickvän Elin Härkönen har inte uttalat sig annat än att hon tackar för allt stöd hon fått.

 • Om Paolo Roberto får fängelse kan hans cell komma att bli genomsökt av knarkhundar. Bilder: TT, Stoppa Pressarna, TV4, Facebook och Instagram

Nu är ex-boxaren polisanmäld för oaktsam våldtäkt och han har fått sparken från sina uppdrag och samtliga samarbetspartners har sagt upp bekantskapen med Paolo Roberto.

LÄS MER: Sista bilden på Paolo Roberto före sexköpet

Programledaren har hävdat att han begick sin sexköpsdebut i lägenhetsbordellen på Östermalm. Paolos vän, kändismanagern Michael Brinkenstjärna, 54, påstår dock i ett offentligt Facebook-inlägg att det inte var första gången som tv-kocken och entreprenören betalade kvinnor för sex, vilket Stoppa Pressarna kunde avslöja.

Och det ter sig som att Paolo Roberto har haft ett mer vidlyftigt sexliv än vad han ville ge sken av i intervjun med TV4:s kanske tuffaste skjutjärnsjournalist, den erkänt skickliga Jenny Strömstedt, 47.

Stoppa Pressarna har flera uppgifter från av varandra oberoende källor som indikerar att programledarens sexliv emellanåt varit av den graden att det till och med riskerat att inkräkta på hans professionella värv.

LÄS MER: Polska Debora, 22, sålde sex till Paolo Roberto – nu berättar hon

Under tv-inspelningarna av ”Farmen” i Småland ska den tidigare och numera detroniserade ”Kungen av Kungsan” via sexdejtingsidor fått kontakt med lokalbefolkningen i syfte att ha tillfälligt sex med dem.

Paolo Roberto uppges ha smugit i väg i skogen och haft samlag med för honom tidigare okända personer, enligt uppgiftslämnare till Stoppa Pressarna.

Det är dock ingen som hävdat att sexet inkräktat på Paolos förmåga att sköta sitt jobb med själva tv-inspelningen av den populära realityserien.

Såvitt Stoppa Pressarna kunnat utröna har Paolo Roberto varit professionell vid själva inspelningarna.
– Jag märkte då inget konstigt alls med honom när vi spelade in. Jag tycker faktiskt han är en av de bättre jag jobbat med, proffsig och avslappnad, säger en person i produktionen till Stoppa Pressarna. 

LÄS MER: Paolo Robertos nya liv efter sexskandalen – så ska han komma tillbaka

– Sedan är det ju mycket dötid vid en tv-inspelning då folk blir lediga och vad man gör då är väl var och ens egen ensak vill jag hävda, säger tv-medarbetaren som tidigare har arbetat med bland annat ”Robinson”, ”Paradise Hotel” och ”På Rymmen”.

Programledaren uppges även, av två av varandra oberoende uppgiftslämnare, ha ägnat sig åt dylika sexuella tillfälliga aktiveter i Stockholm.

Givet det faktum att Paolo Roberto är numera polisanmäld för oaktsam våldtäkt, där maxstraffet är fyra års fängelse, kommer programledarens leverne i allmänhet och hans sexliv i synnerhet att genomlysas av åklagare vid den händelse att en förundersökning inleds, varför det föreligger ett allmänintresse att kartlägga hans vandel.

LÄS MER: Magdalena Graafs sexvideo läckt på nätet

Även det faktum att Paolo Roberto i den kritiserade TV4-intervjun nekade till att ha köpt sex tidigare – samtidigt som en nära vän hävdar motsatsen – gör det befogat att beskriva programledarens karaktär och livsföring.

Av pressetiska skäl väljer dock Stoppa Pressarna att utelämna flera intima detaljer som har kommit till vår kännedom om vad som försiggått under träffarna i den småländska barrskogen eller i kvarteren runt Regeringsgatan i Stockholms city.

LÄS MER: Stor fruktan för att Paolo Roberto smittats vid sexköpet

Stoppa Pressarna avser att fortsätta bevaka sexskandalen kring Paolo Roberto. Vet du något mer om programledaren och hans dunkla liv? Kanske har du bilder? Tipsa oss här! Alla uppgiftslämnare garanteras anonymitet (skyddas enligt lag) och ersättning vid publicering utgår alltid.

LÄS MER: Paolo Roberto riskerar fyra års fängelse för våldtäkt
LÄS MER: Höjdhoppstjärnan Stefan Holms otrohet mot flickvännen avslöjad
LÄS MER: Paolo Roberto sparkas från sin egen krog

VI AVSLÖJAR: Smög iväg från inspelningarna av "Farmen"!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Paolo Robertos hemliga sexträffar i skogen

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Prins Daniels usla affärer hotar hans ämbete

Prins Daniel gillar att framställa sig som entreprenörernas bästa vän och missar aldrig en möjlighet att lyfta fram vikten av företagande.
Men hur går det med kunglighetens egna affärer?
Svar: uselt.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Lalehs sanslösa miljonutdelning mitt i krisen

EXTRA:

Sångerskan är mångmiljonär flera gånger om!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Beskedet: Elin Härkönens vänner tar avstånd

VI AVSLÖJAR:

Återföreningen med Paolo blev för mycket!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Soldoktorns och Lotta Engbergs heta natt

EXTRA: Paret bekräftar kärleksrelationen!

Svenskt

Felix Herngren betalade noll kronor i lön

VI AVSLÖJAR: "Det är riktigt skamligt!"

Svenskt

TV4-stjärnan drabbad av dödlig sjukdom

EXTRA: Anders Pihlblad skriver själv om beskedet!

Nicole Falcianis heta sexliv efter uppbrottet

EXTRA:

"Finns ingenting bättre!"

Hollywoodfruns kärlekskrasch med Dr Plastik

VI AVSLÖJAR: Åsa Vesterlund singel igen!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Nya slav-anklagelser mot Felix Herngren

VI AVSLÖJAR: "De kan inte betala en skitsumma!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Sångaren Darin kommer ut som homosexuell

EXTRA:

"Jag är stolt över att vara gay!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Chocken: Timell blir pappa efter skandalen

EXTRA:

Äntligen lite glädje i pressade tillvaron!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Arne Hegerfors tuffa kamp i vardagen

EXTRA: Drabbad av stroke, hjärntumör och hjärtinfarkt!

Hon är nya kvinnan i Paolo Robertos liv

VI AVSLÖJAR: Programledaren är äntligen lycklig igen!

Agneta Sjödin återförenad med sin mamma

EXTRA: Krisen för de bägge blev helt enkelt ohållbar!

Per Holknekt hemlös efter kärlekskraschen

VI AVSLÖJAR: Inte längre välkommen i hemmet! 

Krisen har satt Micael Bindefeld på pottkanten

EXTRA: Nöden har ingen lag för festfixaren!

SVT-stjärnans problem med nya maken

EXTRA: Anne Lundberg bor inte med äkta mannen!

Camilla Läckbergs nödrop efter misslyckandet

EXTRA: "Jag kämpar med att samsas!"

Svensk filmstjärna åtalas för kokain-brott

VI AVSLÖJAR: Misstänks för knark och rattfylla!

Vändningen för TV4-stjärnorna efter svåra tiden

EXTRA: Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad njuter!

Mia Parneviks mystiska hotellnatt utan Jesper

VI AVSLÖJAR: Checkade in och mötte blond kvinna med vin!

Mariette störtförälskad i nya flickvännen

EXTRA: "Jag är superlycklig!"

Niklas Strömstedt smutskastas i pengahärva

EXTRA: "Det är en tråkig situation att befinna sig i!"

Blondinbella och Paul, 52, flyr från Sverige

EXTRA: Därför emigrerar kärleksparet!

Fredrik Skavlan stäms för mångmiljonvillan

EXTRA: "Vill inte prata om det!"

Samir Badrans bröllopsplaner avslöjade

EXTRA: "Ska lägga tid och pengar på ett stort bröllop!"

TV4-paret Mandelmanns djupa kris oroar

EXTRA: "Vi kommer få svårt!"

Agneta Sjödin i sjödrama utanför Stockholm

EXTRA: "Tackade Sjöräddningen för att de finns!"

Lisa Marie Presleys mardröm efter självmordet

EXTRA: Nu kräver ex-maken vårdnaden av döttrarna!

Camilla Läckbergs offentliga förnedring av Saliba

VI AVSLÖJAR: Så får deckardrottningen sin hämnd!

Lars Wallin nära att dö av sprucken tarm

EXTRA: Stjärndesignern tvingad till akut operation!

Elins dolda budskap efter Paolo Robertos sexköp

VI AVSLÖJAR: "Saker och ting är inte alltid som de ser ut!"

Gunilla utsatt för mordförsök i Colorado

EXTRA: "Han lurade med mig!"

Felix Herngrens miljonklipp efter "Solsidan"

EXTRA: Delar ut 73 miljoner kronor till sig själv!

Jonas Sjöstedt om seperationen med hustrun

EXTRA: Vänsterledaren berättar allt!

Emilio Ingrossos besked efter tuffa tiden med Åsa

EXTRA: "Jag är så trött att jag nästan gråter!"

Dannys tunga beslut kring flickvännen

EXTRA: Har varit en tid av sökande och experiment!

Blondinbellas lyxflykt med Paul, 52

EXTRA: "Bokar en natt i taget!"

Flickvännen förlåter otrogna Stefan Holm

VI AVSLÖJAR: Återföreningen efter fula vänsterprasslet!

Hon är nya kvinnan i Björn Borgs liv

VI AVSLÖJAR: Tennislegendaren njuter i solen på Ibiza!

Camilla Läckberg om mobbningen av Simon

EXTRA: "Väldigt mycket kvinnor som har synpunkter!"

onsdag 5 augusti 2020