Paolo Robertos miljonsmäll efter sexköpet

Nu rämnar allt och han förlorar miljontals kronor.
Paolo Roberto har fått sparken från TV4 och Radio Rix.
Dessutom bryter alla samarbetspartners nu med den sexköpande programledaren.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2020-05-15 kl 21:53 |

ProvaPremium

Paolo Roberto, 51, förutsåg själv vad som skulle hända efter att han gripits av polisen i den topphemliga operationen ”Insats: torsk”.

På sitt Instagram skrev programledaren:

Bild 1 av 10

Paolo Roberto förlorar miljontals kronor efter sexköpet. Stoppa Pressarna har kartlagt programledarens alla inkomster och utdelningar som nu försvinner.
Bild 2 av 10

Paolo Roberto är inblandad i herrklubben, baren och barberarsalongen Barbiere Nascosto. Därifrån har inget besked om programledarens framtida engagemang kommit.
Bild 3 av 10

Paolo Roberto driver flera restauranger och har även ett eget pastamärke, han har skrivit flera kokböcker. Ex-hustrun Lena Arrelöv är vd och måste nu försöka rädda verksamheten.
Bild 4 av 10

Paolo talade ut i en hårt kritiserad intervju i TV4. Programledaren Jenny Strömstedt har försökt bemöta kritiken som inte lägger sig.
Bild 5 av 10

Här är sista bilden på Paolo före sexköpet. I en unik kartläggning kunde Stoppa Pressarna redogöra för programledarens ödesdigra sex-natt.
Bild 6 av 10

Paolo Robert förutsåg själv att allting skulle rämna. Det är miljontals kronor som han nu går miste om.
Bild 7 av 10

Paolo Robertos ex-hustru Lena Arrelöv har reagerat mycket starkt på gripandet.
Bild 8 av 10

Paolo Robertos nya flickvän, 26 år yngre Elin Härkönen, har ännu inte uttalat sig om sexköpet.
Bild 9 av 10

Paolo Roberto greps tillsammans med tio andra män i en lägenhet på Östermalm där de köpt sex av en ung flicka från Moldavien. Alla utom en erkände direkt. Programledaren föll till föga och erkände.
Bild 10 av 10

Bara Paolo Robertos matprodukter omsätter över 42 miljoner kronor per år, pengar som nu går upp i rök efter att alla livsmedelskedjor brutit med TV4-profilen.

– I natt har jag fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, min barns respekt mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år.

Och det ter sig i allra högsta grad som att Paolo Roberto blir sannspådd.

Han har fått sparken från TV4, Paolo kommer inte få leda nästa omgång av ”Farmen”, Rix FM avbryter samarbetet och även Coop har slutar sälja kockens matprodukter, ICA förväntas följa efter.
– Vi har nåtts av uppgifterna och tar avstånd från handlingarna. Vi har inlett en dialog med bolaget som tillverkar produkterna för att få mer information, säger Jonas Mjöbäck på Icas pressjour till Expressen.