Lurendrejeri

Patrick Ekwall anklagas för att ha lurat kvinnor på pengar

En otäck anklagelse.
Patrick Ekwall pekas ut som bedragare av kvinnor som ska ha blivit lurade på pengar.
Tv-profilen gör nu allt han kan för att rentvå sig och väljer att träda fram.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-04-01 kl 17:14 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i flera artiklar rapporterat om de lite tuffa prövningar som Patrick Ekwall, 57, står inför. Skåningen med den flamboyanta klädstilen har det inte helt lätt alla gånger. Det ter sig som att allt går åt pipan för den forne TV4-stjärnan.

Dessutom har Patrick Ekwall, som själv kallat sig ”Mr Exclusive”, i allt högre utsträckning tvingats överge journalistiken. Numera är det mer korrekt att beskriva honom som en mångsysslare i gränslandet till ren underhållning.

Bild 1 av 5Patrick Ekwall Utslagen Stor - Stoppa Pressarna

Patrick Ekwall har återigen drabbats av en tung motgång. Nu anklagas den tidigare TV4-stjärnan för att lura kvinnor på pengar.
Bild 2 av 5patrick ekwall advokat mark safaryan puma swede - Stoppa Pressarna

Patrick Ekwalls advokat Mark Safaryan var på skandalfest med porrstjärnan Puma Swede något som även "stänkte" över på skåningen.
Bild 3 av 5Vi ser en förvånad Patrick Ekwall i svart skjorta, invid honom ser vi en mobiltelefon i handen på en person.

Nyligen framkom att Patrick Ekwall skrutit om att han har ett boende i Spanien. Det ifrågasätts. Kan han bevisa något, eller ljuger skåningen som en gång i tiden hade en tv-karriär?
Bild 4 av 5martin melin lisa thambert stor6 - Stoppa Pressarna

Martin Melin är polis i grund och vardags och är van att handskas med brottslingar. Han vill att brotten som Ekwall anklagas för ska utredas.
Bild 5 av 5tilde oppet brev dag2 stor 3 - Stoppa Pressarna

Tilde de Paula utnyttjas även hon av bedragare.

I en hemmainspelad amatörfilm på nätet visade Patrick Ekwall upp en massageapparat som han säljer och den tidigare TV4-stjärnan bedriver annan postorderverksamhet med allt från padelfodral till skor.

Kläder och skor

Genom åren har Patrick Ekwall alltid hyst ett stort intresse för kläder och mode. Det ter sig emellertid som hans lite särpräglade stil inte riktigt vinner genklang hos hans fans och följare. Han klädföretag har inte rosat marknaden.