Motgångar

Patrick Ekwalls nya bakslag – nere för räkning

Han har det inte lätt.
Patrick Ekwall är totalt sänkt.
Allt går åt pipan för den forne TV4-stjärnan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-03-24 kl 17:09 |

ProvaPremium

Hur länge ska han orka? Patrick Ekwall, 57, har haft det minst motigt den senaste tiden.

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar rapporterat om Patrick Ekwalls affärer och allting ter sig väldigt tilltrasslat.

Bild 1 av 6

Patrick Ekwall har återigen drabbats av en tung motgång. Nu anklagas den tidigare TV4-stjärnan för att lura kvinnor på pengar.
Bild 2 av 6Vi ser en förvånad Patrick Ekwall i svart skjorta, invid honom ser vi en mobiltelefon i handen på en person.

Nyligen framkom att Patrick Ekwall skrutit om att han har ett boende i Spanien. Det ifrågasätts. Kan han bevisa något, eller ljuger skåningen som en gång i tiden hade en tv-karriär?
Bild 3 av 6

Caroline af Ugglas och Patrick Ekwall var med i "Fråga Olle". Vid den här tiden var Patrick Ekwall fortfarande ett "stort" namn.
Bild 4 av 6

Patrick Ekwall var med och snackade "storlek och dirty talk" med 75-årige Olle Waller i "Fråga Olle" i Kanal 5.
Bild 5 av 6

Patrick Ekwalls advokat Mark Safaryan var på skandalfest med porrstjärnan Puma Swede något som även "stänkte" över på skåningen.
Bild 6 av 6

Patrick Ekwall skrev att han behövde hjälp med att ta hand om sin ekonomi. Höjdhoppsstjärnan Patrik Sjöberg tipsade sin vän med en namngiven person som kunde ta tag i det hela.

Skåningen har en konkurs bakom sig och nyligen gick han ut till sina följare och vädjade om pengar till sin podcast som han driver tillsammans med en äldre man som uppnått pensionsålder med råge.