- Senaste nytt från kändispressen

Pernilla Wahlgrens nya attack på Anna Book

Filterbråket blossar upp igen.
Nu hånar Pernilla Wahlgren återigen Anna Book öppet.
Räkna med att ”ABC”-stjärnan kommer kontra i årets största kändis-catfight.

Pernilla Wahlgren, 52, efterträdde Christina Schollin, 82, som överhuvud för nöjesklanen Wahlgren.

 • Pernilla Wahlgren har återigen attackerat Anna Book i det stora "Filterbråket".

 • Här firar Marbella-svenskar segern över Pernilla Wahlgren i den berömda "Marbella-fejden" förra sommaren.

 • Pernilla blev hårt åtgången efter att hon lyxbluffat och hävdat att hennes hus låg i Marbella när det i själva verket är placerat i den betydlig modestare byn Benahavís.

 • "Marbella-fejden" blev så infekterad att Pernilla Wahlgren inte kunde visa sig på lyxorten under en period. Det gick helt enkelt inte att garantera hennes säkerhet.

 • Pernilla Wahlgren har haft framgångar yrkesmässigt de senaste åren, men privat har det varit tuffare. Hon hade siktet inställt på Superhunken Johan Pråmell som dock var mer intresserad av Agneta Sjödin. Sedermera hittade dock Agneta sin älskade Claes "Finans-Claes" Bahri.

 • Niclas Wahlgren utmanade Pernilla om rollen som klanöverhuvud i nöjesklanen Wahlgren, men han fick se sig besegrad av lillassyster i den bittra maktkampen.

 • Pernillas lyxbluff med huset i Spanien inleddes redan för två år sedan då hon på sin blogg hävdade att hon köpt hus i Marbella, redan då reagerade flera Marbella-svenskar men själva bråket blossade upp rejält först ett år senare.

 • Trots att Pernilla blivit så nesligen påkommen med att lyxbluffa på Instagram har hon tagit sig rätten att påtala för andra kändisar om hur de ska sköta sig på det sociala mediumet. Hollywoodstjärnan Peter Stormare attackerades av Pernilla då det var en publicering av honom som inte föll henne på läppen.

 • Pernilla Wahlgrens goda vän Roy "Bagar-Roy" Fares gick emot Pernilla i "Marbella-fejden" som spred sig ända till Barcelona.

 • Även Christina Schollin drogs in i "Marbella-fejden" efter att hon anklagats för att ha rullstols-bluffat på Instagram.

 • Pernilla Wahlgrens nya show heter "Hybris" och kanske är det precis det hon de facto har drabbats av efter sina succé-shower och efter att hon blivit klanöverhuvud?

 • Numera har "Marbella-fejden" lagt sig då Pernilla till slut tvingades lägga sig platt i konflikten med svenskkolonin.

 • Mitt i alla bråk blev Pernilla Wahlgren av med körkortet efter en vansinneskörning.

 • Stoppa Pressarna kunde fånga Pernilla när hon var på en mysig och prisvärd hamburgerdejt med Superhunken Johan Pråmell. Hon lyckades dock inte komma längre till en dejt på trendiga resturang BAP på Östermalm i Stockholm.

 • Nu är det Anna Book som inte skött sig i enlighet med Pernilla Wahlgrens krav på kändisar som använder Instagram.

 • Pernilla Wahlgren kör inte bara bil för fort, hon tvekar inte heller att bryta mot lagen ens i sällskap med sina barn. Stoppa Pressarnas exklusiva bild visar hur sångerskan med berått mod går mot röd gubbe.

 • Och vi minns alla bråket med "Muskel-Julia" där Pernilla tvingades backa efter att hon på en pressträff hånat Niclas Wahlgrens dåvarande flickvän, trebarnsmamman Julia Friberg från Habo i Småland.

 • Pernilla Wahlgren har även anklagats för att vara nazist efter att hon burit smycken som påminner om naziregimens järnkors som delades ut till extra dugliga soldater.

 • Mitt i alla blåsväder har Pernilla Wahlgren sin älskade och framgångsrika dotter Bianca Ingrosso. De två brukar trösta sig med ett rejält bananmys när det känns som motigast.

 • Här är Linus Wahlgrens bild med filter som föranledde Pernilla Wahlgren att återigen attackera Anna Book. Pernillas kommentar har dock väckt starka känslor, kommer vi återigen få bevittna Pernilla Wahlgren backa ner och be om ursäkt?

 • Här är en tydlig illustration över hur fel det är av Pernilla att checka in i Marbella när hon är i sitt hus i Benahavís, inte undra på att Marbella-svenskarna blev upprörda! Bilder: TT, Stoppa Pressarna och Instagram

Ett tag såg det ut som att storebror Niclas Wahlgren, 54, skulle utmana lillasyster om den prestigefyllda titeln och tronen. Men efter underhandskontakter med bland andra pappa Hans Wahlgren, 82, insåg han det kloka i att backa ner från maktkampen, givet Pernillas otroliga comeback i svenskt nöjesliv med dundersuccéer i både ”Wahlgrens värld” och med två framgångsrika shower.

LÄS MER: Carolina Gynning singel igen – dumpades brutalt av "Hippie-Viktor"

Pernilla Wahlgrens senaste succéshow heter ”Hybris” och kanske namnet på showen ligger närmare sångerskans karaktär än vad man i förstone kan ana. Det kan vara framgångarna i kombination med att hon blivit klanöverhuvud som spelar ett spratt med artistens ego.

På sistone har Pernilla nämligen tagit på sig rollen som något slags Instagram-polis. Nyligen fördömde hon Hollywoodstjärnan Peter Stormare, 66, för att han givit uttryck för sin sorg och förtvivlan efter att en skådespelarkollega, Hagen Mills, dött efter att han tog livet av sig – Stormares kollega hade dessförinnan skjutit sin ex-flickvän Erica Price som överlevde.
– Du arbetade för mig under många år. Jag kommer att sakna dig på djupet. Varför, Hagen… Jag har ingen aning, skrev Peter Stormare i ett inlägg på Instagram.

Då ryckte Instagram-polisen och klanöverhuvudet Wahlgren ut med blåsljusen på i cybervärlden.
– Usch! Tycker inte han är värd någon hyllning alls. Vidrigt det han har gjort mot sin familj, skrev Pernilla Wahlgren, något som Stoppa Pressarna rapporterat om. 

LÄS MER: Paolo Roberto söker professionell hjälp

Men det är inte enda gången som Pernilla Wahlgren iklätt sig rollen som städgumma och etikombudsman bland andra kändisars Instagram-konton.

Stoppa Pressarna har vid flera tillfällen rapporterat om det stora filterbråket mellan Pernilla Wahlgren och Anna Book, 49.

”Wahlgrens värld”-stjärnan gav sig på Anna Book för att hon hade så mycket filter på sina bilder utan att ange att så var fallet, dessutom tyckte Pernilla inte om tonen i ”ABC”-stjärnans sätt att bemöta sina följare.

Anna Book är minst lika viljestark som Pernilla Wahlgren och hon exploderade av ilska över att bli mästrad av en kollega. Bråket böljade fram och tillbaka och Stoppa Pressarna fortsatte kontinuerligt rapportera om det hela.

Anna Book sågs allmänt som en segrare då hon utmanade Pernilla på en debatt i hennes podcast – en utmaning som klanöverhuvudet inte vågade anta.

LÄS MER: Jonas Gardells skoningslösa barnattack på Alex Schulman

Men nu har bråket blossat upp igen och det är Pernilla som återigen satt fyr på brasan.

Nu hånar hon återigen Anna Book öppet.

Det var i samband med att Pernillas lillebror Linus Wahlgren, 43, publicerade ett inlägg på Instagram som sångerskan grep tillfället i flykten att jävlas med Anna Book.
– För 15 år sen idag, blev jag pappa till den här fantastiskt fina, snälla och underbara tjejen. Hon blir bara större och större och jag blir bara yngre och yngre!, skrev Linus på Instagram till en bild där han uppenbart hade använt ett filter som gör att han ser avsevärt yngre ut.

LÄS MER: Gunilla Persson nedsövd och opererad – komplikationer har tillstött

Bland alla grattiskommentarer skriver Pernilla Wahlgren:
– Taskigt att sno Anna Books filter!

Pernilla Wahlgrens stenhårda passning mot Anna Book väcker känslor. Kommentaren har hittills genererat över 70 svar, varav många är kritiska mot Pernilla Wahlgren:

– Det är inte okej att din vuxna syster Pernilla Wahlgren håller på att lägga sin energi på att hacka på Anna Book. Vuxen människa som din syster borde ju veta bättre som vuxen. Elakt och 100 procent omoget Pernilla Wahlgren vad har Anna Book gjort för ont mot dej som ska rättfärdiga dej att slänga din käft med onödiga kommentarer. Hoppas någon gör detsamma mot dig och prickar på öm tå hos dej. Tänk om och slut och be om ursäkt! Patetiskt, skriver en upprörd person.

Och det är flera som tycker att Pernilla Wahlgren gått över gränsen den här gången.
– Pernilla, varför fortsätta? Alltid gillat dig men jag och många med mig tycker inte om den nätmobbning du börjat med ... synd, skriver en följare.

LÄS MER: Ny kvinna talar ut om Paolo Robertos sexköp

Och att just Pernilla Wahlgren iklätt sig rollen som Instagram-polis är något av en ironi då sångerskan själv var i blåsväder förra sommaren för sina incheckningar på nämnda sociala medium.

Pernilla Wahlgren lyxbluffade och checkade in sig själv i Marbella när hon i själva verket befann sig i sitt hus i den betydligt påvrare orten Benahavís som ligger hela 21 kilometer från Marbella.

Svenskkolonin i Marbella såg rött och mängder av upprörda Marbella-svenskar uppskattade inte sångerskans försök att sno renommé från den legendariska jetsetorten.

LÄS MER: Hovets trista besked om prinsessan Madeleine ställer allt på ända

Pernilla Wahlgren försökte försvara och förklara sig men efter flera upprörda ordväxlingar som pågick i veckor tvingades sångerskan till slut backa ner och be om ursäkt för sina falska incheckningar, något som Stoppa Pressarna rapporterade om.

Det är samma Pernilla Wahlgren som nu försöker lära andra kändisar som Peter Stormare och Anna Book om hur de ska bete sig på Instagram.

Kanske det är dags för Pernilla att kliva ut ur glashuset innan hon börjar kasta sina stenar mot kändiskollegerna?

LÄS MER: Helena Hyséns bittra avslöjande om Glenn Hysén

Nu håller Sverige andan i väntan på Anna Books kontring mot Pernilla Wahlgren och känner vi ”ABC”-stjärnan rätt lär hon inte bli nådig. När Anna Book blir sårad är hon som en tigrinna som ursinnigt och skoningslöst går till attack.

LÄS MER: Så ska Paolo Roberto slippa betala för stjärnadvokaten
LÄS MER: Paolo Robertos misslyckade comeback väcker frustration
LÄS MER: Malin Berghagens stora fruktan för sina barns säkerhet

 EXTRA: Filterbråket blossar återigen upp!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Pernilla Wahlgrens nya attack på Anna Book

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Oväntade bröllopshyllningen till Paolo Roberto

Paolo Roberto hyllades som en hjälte på bröllopet. 
Vännerna slöt upp och det blev ett fint bevis på hur uppskattad han är.
Flickvännen Elin Härkönen rördes till tårar av stolthet genom den vackra gesten.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Eva och Efva tvingas bort av Donald Trump

EXTRA:

Gör miljonvinst på flykten från USA!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Peter Forsbergs mystiska separation från Nicole

BILD-EXTRA:

Semestrar med barnen men utan fästmön!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Jocke och Jonna Lundells nya babylycka

EXTRA: Sonens ovanliga namn är redan klart!

Svenskt

Nya uppgifterna i Paolos sexhärva som förändrar allt

EXTRA: "Elin är trasig av oro för sin pojkvän!"

Svenskt

Därför föll Lotta Engberg för Soldoktorn

VI AVSLÖJAR: Okända faktorn som var helt avgörande!

Gert Fylking avslöjar sin hopplösa kärleksjakt

EXTRA:

"Skulle inte ens önska min värsta fiende!"

Peter Harrysons nya hälsosamma livsstil

EXTRA: Cyklar en mil om dagen – gått ner 36 kilo!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Oväntade bröllopshyllningen till Paolo Roberto

VI AVSLÖJAR: "Elin var så stolt över honom!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Gunilla Perssons hämndprojekt mot kändisarna

VI AVSLÖJAR:

Snart briserar Hollywoodfruns bomb!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Dannys kräftskiva stoppad av polisen

EXTRA:

Festen med machomännen var för vågad!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Zlatans lyxsemester med familjen i Saint Tropez

BILD-EXTRA: Stjärnan njuter och tränar!

Sångaren John Lundviks härliga babylycka

EXTRA: Artistens ovanliga namn på bebisen hyllas!

Paolo Robertos chockbröllop med Elin Härkönen

VI AVSLÖJAR: "Jag måste erkänna att jag gråtit floder!"

Jenny Alversjös heta kärleksommar

EXTRA: TV4-stjärnan kan inte få nog av sin Anders!

Carolina Gynnings fruktan efter återföreningen

VI AVSLÖJAR: Skånskans tuffa utmaning för att få sin Viktor!

Dominikas raffinerade hämnd – nu slår hon tillbaka

VI AVSLÖJAR: "Han kommer få det hett om öronen!"

Felix Herngrens lyxliv i unik kartläggning

VI AVSLÖJAR: Betalar slavlöner – husen, resorna, bilarna!

Kajsa Berqvists heta lesbiska dejt i sommarnatten

BILD-EXTRA: "Tjejerna hade bara ögon för varandra!"

Bianca Ingrossos bröst mystiskt försvunna

EXTRA: "Var är mina tuttar?"

Så ska Adam Alsings minne hedras

EXTRA: "Vi kan minnas alla ljusa ögonblick!"

Joel Kinnaman avslöjar babyplanerna

EXTRA: "Något som jag längtat efter!"

Linda Bengtzings bröllop inställt i sista sekund

EXTRA: Sångerskan tvingad till terapi!

Tobias Karlsson om livet som hiv-positiv

EXTRA: "Jag har sex och det är fantastiskt!"

Kristin Kaspersens sorg efter vännens död

EXTRA: "Tack vare dig försvann min rädsla!"

Magdalena Graafs avslöjande om sina nya bröst

EXTRA: "Aldrig känt mig snyggare!"

Paolo Robertos nya bakslag i sexköpshärvan

EXTRA: Riskerar fortfarande åtal för oaktsam våldtäkt!

Peter Forsbergs lyxiga Sverige-semester

BILD-EXTRA: Far och son checkade in på kändis-hotellet!

Gunilla Persson i bråk med Donald Trump

EXTRA: "Vad är det här för idiot?"

Hon är hemliga mamman till Bindefelds barn

VI AVSLÖJAR: Den oväntade kärleksgesten överraskar!

Svenska Spel avbröt samarbetet med Felix Herngren

VI AVSLÖJAR: Reagerade skarpt mot slavlönerna!

Carolina Gynnings sluga plan för återföreningen

VI AVSLÖJAR: Så fick hon tillbaka sin älskade Viktor!

Nu ska Mona Sahlin berätta sanningen

EXTRA: Var livvakten hennes älskare eller ej?

Lalehs sanslösa miljonutdelning mitt i krisen

EXTRA: Sångerskan är mångmiljonär flera gånger om!

Beskedet: Elin Härkönens vänner tar avstånd

VI AVSLÖJAR: Återföreningen med Paolo blev för mycket!

Soldoktorns och Lotta Engbergs heta natt

EXTRA: Paret bekräftar kärleksrelationen!

Felix Herngren betalade noll kronor i lön

VI AVSLÖJAR: "Det är riktigt skamligt!"

TV4-stjärnan drabbad av dödlig sjukdom

EXTRA: Anders Pihlblad skriver själv om beskedet!

Nicole Falcianis heta sexliv efter uppbrottet

EXTRA: "Finns ingenting bättre!"

Hollywoodfruns kärlekskrasch med Dr Plastik

VI AVSLÖJAR: Åsa Vesterlund singel igen!

Nya slav-anklagelser mot Felix Herngren

VI AVSLÖJAR: "De kan inte betala en skitsumma!"

torsdag 13 augusti 2020