Pernilla Wahlgrens plötsliga hunk-dilemma

Hon är som en åsna mellan två hötappar.
Pernilla Wahlgren har som bekant funnit kärleken i form av skärgårdshunken Christian, 55.
Men plötsligt avslöjar sångerskan att hon inte riktigt kunnat släppa den tidigare sommarromansen med superhunken Johan Pråmell.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2021-07-30 kl 08:15 |

ProvaPremium

Pernilla Wahlgren, 53, är himlastormande kär i sin älskade pojkvän Christian Bauer, 55.

Det råder ingen tvekan om att hon äntligen träffat rätt efter att ha fått ihop det med modellen och morfadern från skärgårdskommunen Österåker norr om Stockholm.

Bild 1 av 11

Hon är som en åsna mellan två hötappar. Pernilla Wahlgren slits mellan sina gamla känslor för superhunken Johan Pråmell och sin stora kärlek för skärgårdshunken Christian Bauer.
Bild 2 av 11

Stoppa Pressarna kunde visa exklusiva bilder från Pernilla Wahlgrens heta dejt med Johan Pråmell.
Bild 3 av 11

Paret hade en mysig hamburgerdejt på den prisvärda och trendiga restaurangen BAP på Östermalm i Stockholm.
Bild 4 av 11

Pernilla Wahlgren hade nyligen ett långt möte med Benjamin Ingrosso för att gå igenom vad som gäller med mammas nya kille.
Bild 5 av 11

Pernilla och Christian fördes samman av gemensamma bekanta och nu spirar romantiken.
Bild 6 av 11

Johan Pråmell är producent för "Wahlgrens värld" och var med på mötet med Benjamin för att lugna honom.
Bild 7 av 11

Johan Pråmell och Christian Bauer gick överraskande bra ihop. De har modellandet och kärleken till Pernilla gemensamt. Här vandrar de en sen kväll i Marbella.
Bild 8 av 11

Christian Bauer har så bra självkänsla att han inte hade några problem med att Johan Pråmell satt närmare Pernilla under en mysig afton i Marbella. Kändismanagern Lasse Karlsson var en garant för att det blev en trevlig kväll utan svartsjukedrama.
Bild 9 av 11

Pernilla Wahlgren och Christian, 55, återförenades under härliga dagar i Marbella.
Bild 10 av 11

Pernilla Wahlgren har hus utanför Marbella och hon och skärgårdshunken nöjt av varandra och solen.
Bild 11 av 11

Efter Marbella mötte Pernilla Wahlgren återigen upp Johan Pråmell, den här gången i spanska Mallorca och här berättar hon om sina fantasier kring att det trots allt kunde blivit de två.

Samtidigt kan sångerskan inte riktigt avhålla sig från att med bitterljuv sentimentalitet spekulera kring vad som hade kunnat hända mellan henne och superhunken Johan Pråmell, 55, när de bägge nyligen mös till det i matchande outfits på Mallorca.

Stoppa Pressarna avslöjade att Pernilla Wahlgen och skärgårdshunken Christian Bauer är ett par. Det dröjde inte länge förrän realitystjärnan bekräftade att hon hade en pojkvän och det som i princip hela Sverige väntat på sedan 2008 då det tog slut med den biffige polismannen Joachim Lennholm, 48, var äntligen ett faktum.