Relation

Pernillas pojkvän i kontakt med Kristin Kaspersen

Han är oblyg och framåt – men går han för långt?
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer har kontaktat Kristin Kaspersen.
Det hela är mycket känsligt med tanke att sångerskan och hälsokostförsäljaren är nyförlovade.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-01-31 kl 08:35 |

ProvaPremium

Det var Stoppa Pressarnas som avslöjade att Pernilla Wahlgren, 55, träffat en ny kärlek. Sångerskan hade varit singel sedan uppbrottet från polisen Joachim Lennholm, 50, 2008 när hon fick till det med Christian Bauer, 57.

Pernilla Wahlgren hade i flera intervjuer förklarat att hon var nöjd med sin tillvaro. Hon hyste inget behov att släppa in en man i sitt liv och dejtande tyckte hon var jobbigt.

Bild 1 av 7

Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer har varit i kontakt med Kristin Kaspersen.
Bild 2 av 7Till vänster ser vi en glad Pernilla Wahlgren och till höger ser vi en glad Christian Bauer, de sitter i en tv-soffa.

Allt går som på räls för Pernilla Wahlgren som bubblar av lycka tillsammans med fästmannen Christian Bauer. Men vet hon om hans kontakt med Kristin Kaspersen?
Bild 3 av 7

Kristin Kaspersen är singel men har själv berättat att hon gärna träffar någon.
Bild 4 av 7

Christian Bauer har på kort tid fått ta del av Pernilla Wahlgrens kändisnätverk.
Bild 5 av 7Till vänster ser vi en bekymrad Kristin Kaspersen, till höger ser vi en sorglös Nisse Holm.

Kristin Kaspersen och tennisprofilen Nisse Holm påstås ha haft en innerlig romans. I början av maj förra året ska det dock ha tagit slut.
Bild 6 av 7

Pernilla Wahlgren och fästmannen Christian Bauer tycks ha det riktigt bra. Därför är hans kontakt med Kristin Kaspersen lite överraskande.
Bild 7 av 7

Det finns kopplingar mellan nöjesklanen Wahlgren och Kristin Kaspersen. Här är hon i ett intimt samspråk med Benjamin Ingrosso.

Sångerskan var ytterst motvillig till att förändra sin tillvaro och att träffa någon var inget som hon ville. Men en väninna till henne, som känner Christian Bauer, tyckte att de bägge skulle passa bra ihop – hon tussade ihop Pernilla och den grånade modellen.

Träffade skärgårdshunken

Efter att hon väl träffat skärgårdshunken föll alla bitar på plats och Pernillas tillvaro förändrades. Numera är de bägge ett etablerat par och vid nyår så förlovade sig paret.