Han pekas ut som Pernilla Wahlgrens nya kärlek

En riktig superhunk. 
Stoppa Pressarna kan nu avslöja vem som är Pernilla Wahlgrens nya dejt.
Den heta snyggingen som sångerskan fångat blir inte sämre av att han har barnbarn.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2021-05-11 kl 14:06 |

ProvaPremium

Pernilla Wahlgren, 53, har varit singel väldigt länge och med åren har sångerskan vant sig och tyckte det varit ganska bekvämt.

Men i likhet med alla andra hyser den framgångsrika artisten och överhuvudet i nöjesklanen Wahlgren ett behov av både närhet och ömhet eller bara någon att hänga med och göra roliga saker med.

Bild 1 av 4pernilla wahlgren nya killen stor 1 - Stoppa Pressarna

En sportig skärgårdskille som dessutom är modell. Pernilla Wahlgren har gjort ett riktigt klipp.
Bild 2 av 4pernilla wahlgren dejt stor3 1 - Stoppa Pressarna

Här är Pernilla Wahlgren på en mysig hamburgerdejt med en annan hunk, tv-producenten Johan Pråmell. Det blev dock ingen romans mellan de bägge då Pråmell backade ner.
Bild 3 av 4pernilla wahlgren mlijonaffar stor1 1 - Stoppa Pressarna

Pernilla Wahlgren tycker det är riktigt roligt att dejta och hon tycker nog det är extra roligt att det är Stoppa Pressarna som avslöjar vem killen är som pekas ut som hennes nya kärlek.
Bild 4 av 4pernilla wahlgren dodsplaner stor 2 - Stoppa Pressarna

Pernilla Wahlgren har dragit en riktig vinstlott. Mannen som pekas ut som hennes nya kärlek är engagerad i både sina barn och barnbarn.

Och nu har det verkligen lossnat för den pigga sångerskan.

Stoppa Pressarna kan avslöja att det är en vältränad kille på 55 år som pekas ut som den som fångat sångerskans hjärta. Han är en riktigt sportig kille som arbetar som modell, dessutom är han försäljningschef för ett företag med hälsokostprodukter.

Pernilla Wahlgren har själv börjat upptäcka att det trots allt inte är så dumt med någon att träffa. Och nu bekräftar hon att det faktiskt finns en kille hon träffar.
– Tänk att jag kan sitta här och berätta det. Tjejen som bara ”nej dejting är ingenting för mig”. Nej, det är kul ju!, säger Pernilla Wahlgren i podcasten som hon driver tillsammans med kändisväninnan Sofia Wistam, 54, rapporterar Hänt.