Petter Stordalens krishantering med flickvännen Märta

En riktig härva.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja turbulensen kring Petter Stordalen och hans unga svenska flickvän Märta.
En mellanchef, som heter Kenneth, 46, som arbetar på norrmannens hotellimperium är insyltad i det snaskiga dramat som riskerar att påverka förhållandet mellan miljardären och hans älskarinna med det vackra lockiga håret.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2022-01-10 kl 16:41 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna rapporterade nyligen om att Petter Stordalen, 59, i sin nya bok ”Apollo-Metoden” berättar att han inte varit i en livsmedelsaffär sedan 90-talet och att han aldrig lagar mat.

Norrmannen har antingen ändrat livsföring eller så ljuger han i sin bok då Stoppa Pressarnas exklusiva bilder visar hur han packar ner paprika, rödlök och tomat på Hemköp invid Östermalmstorg i Stockholm – han och flickvännen Märta Elander Wistén, 31, förberedde med största sannolikhet en mysig taco-kväll. Märta fick betala vilket kan te sig lite förvånade med tanke på att hennes äldre pojkvän är god för 13 miljarder kronor och rimligen borde ha råd med rödlök, paprika och tomater.

Bild 1 av 13

Ett riktigt drama! Petter Stordalen och Kenneth, 46, har dragits in i en snaskig härva med norrmannens flickvän Märta.
Bild 2 av 13

Här ser vid hur Märta Elander Wistén handlar på Hemköp vid Östermalmstorg i Stockholm.
Bild 3 av 13

Petter Stordalen är förslagen som få, norrmannen väljer att packa ner varorna och slipper därmed betala för rödlök, tomat och paprika.
Bild 4 av 13

Här ser vi hur Stordalen håller en tomat i sin vänstra hand. Han håller den varmsamt.
Bild 5 av 13

Här ser vi en rödlök och en paprika på kassabandet.
Bild 6 av 13

Märta Elander Wistén fick betala, trots att hennes pojkvän är god för 13 miljarder kronor.
Bild 7 av 13

Märta Elander Wistén var glad trots att hon fick betala, bara en av nitarna på Stordalens fräsiga läderjacka torde kosta mer än en tomat, en rödlök och en paprika.
Bild 8 av 13

Petter Stordalen och hans Märta Elander Wistén verkar lyckliga trots att hon får stå för fiolerna. Miljardären kanske inte vill känna sig utnyttjad och att han därför låter Märta betala för tomat, rödlök och paprika.
Bild 9 av 13

Här ser vi en spännande jacka som Petter Stordalen bär. Frågan är var han köper sina kläder?
Bild 10 av 13

Petter Stordalen älskar att synas och stå i centrum, det är honom väl unt.
Bild 11 av 13

Här ser vi Märta Elander Wisténs betalkort. Hon tvingades betala för rödlök, tomat och paprika.
Bild 12 av 13

Den här artikeln fick mellanchefen Kenneth, 46, inom Stordalens hotellimperium att reagera eller så agerar tjänstemannen på direkta order från sin dynamiske chef. Det har utvecklats till en snaskig härva och frågan är hur Kenneth, 46, ska agera framöver.
Bild 13 av 13

Här är Kenneth, 46. Vet du mer om mellanchefen? Vet du vilka eventuella avtal som finns mellan Petter Stordalen och Märta Elander Wistén? Kontakta Stoppa Pressarna på [email protected].