Phillipes desperata vädjan till Benjamin Ingrosso

En nåd att stilla bedja om.
Stoppa Pressarnas unika bilder visar när Phillipe Cohen söker Benjamin Ingrossos välsignelse.
Och det mesta tyder på att artisten godkänner göteborgarens senaste återförening med Bianca Ingrosso.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2021-05-01 kl 07:54 |

ProvaPremium

Bianca Ingrosso, 26, återförenades nyligen med Phillipe Cohen, 27, vilket Stoppa Pressarna har rapporterat om.

För vilken gång i ordningen är det nog ingen som riktigt vet – allra minst paret själva.

Bild 1 av 6

Benjamin Ingrosso är den medlem i nöjesklanen Wahlgren som har ansvar för Bianca och Phillipes förhållande.
Bild 2 av 6

Bianca Ingrosso lyssnar mer på sin lillebror Benjamin än sin mamma Pernilla. Som klanöverhuvud har därför Pernilla delegerat ansvaret för dotterns förhållande med Phillipe till Benjamin Ingrosso.
Bild 3 av 6

Phillipe Cohen var inte lycklig som singel. Han drev mest omkring planlöst på Östermalm och åt korv. På bänken skymtar vi en Trocadero Zero som tillhör Phillipe.
Bild 4 av 6

Här söker Phillipe audiens hos Benjamin Ingrosso som är storsint nog att resa sig för sin av-och-på-svåger.
Bild 5 av 6

Phillipe vill att Benjamin ska ok:a den senaste återföreningen med Bianca. Göteborgaren har insett hur viktig Benjamin är för sin syster och därför måste han ha med honom i båten.
Bild 6 av 6

Här ser det ut som att Benjamin ger sin välsignelse till återföreningen. Samtidigt ser Benjamin lite fundersam ut vilket inte är helt orimligt med tanke på det har skett så många uppbrott och återföreningar mellan Bianca och Phillipe. Det existerar ingen nu levande människa som har hållit räkningen.

Men även om det kan tyckas som en rutinåtgärd finns det numera ett strikt protokoll att följa inom nöjesklanen Wahlgren när Bianca och Phillipe ska återförenas.

Det är klanöverhuvudet Pernilla Wahlgren, 53, som har fått nog av alla kärleksturer mellan Phillipe och Bianca – sångerskan orkar helt enkelt inte med allt drama.

Samtidigt inser Pernilla Wahlgren, klok som hon är, att även om hon är överhuvud i nöjesklanen så är det inte säkert att hennes resursstarka dotter följer hennes råd och anvisningar per automatik – tvärtom ­– som alla tittare på ”Wahlgrens värld” kunnat notera händer det allt som oftast att Bianca brister i respekt för sin mamma och bjäbbar emot.