Relation

Pojkvännen utslängd av Blondinbella efter jättebråk

Det här ser inte bra ut.
Blondinbellas kille Paul Sundvik rör sig ensam och övergiven på stan.
Allt tyder på att undervattensfotografen blivit utslängd av den blonda entreprenören.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-08-24 kl 11:14 |

ProvaPremium

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 31, och den stilige undervattensfotografen Paul Sundvik, 52, träffades under romantiska former för drygt två år sedan.

Paret möttes genom den gemensamma vännen Pingis Hadenius, 44, och för Blondinbella rådde ingen tvekan – hon åtrådde omedelbart formgivaren och undervattensfotografen med den ungdomliga looken.

Bild 1 av 8Till vänster ser vi Paul Sundvik i blå skjorta och solglasögon, han talar i telefon. Till höger ser vi Blondinbella i en beige kappa, hon ser bekymrad ut. Paul Sundvik har en beige skjorta och en grön regnjacka, han slår ut med armarna och ser uppgiven ut.

Paul Sundvik rör sig ensam på stan. Allt tyder på att Blondinbella har slängt ut honom efter ett svartsjukebråk.
Bild 2 av 8

Paul Sundvik brukar aldrig synas utan Blondinbella vid sin sida. Nu gick han ensam på stan.
Bild 3 av 8

Paul Sundvik talade bekymrat i telefon. Stoppa Pressarna har valt att inte återge samtalet av pressetiska skäl, men det lät bekymmersamt.
Bild 4 av 8

Solen sken vid Nybroplan med Paul Sundvik var allt annat än lycklig.
Bild 5 av 8

Paul Sundvik var lite oförsiktig när han talade i telefon, det gick utmärkt att höra varje ord undervattensfotografen yttrade.
Bild 6 av 8

Paul Sundvik har varit tillsammans med Blondinbella i drygt två år.
Bild 7 av 8

Paul Sundvik hade sin vana trogen en ryggsäck.
Bild 8 av 8

Stoppa Pressarnas fotograf följde Paul Sundvik på väldigt nära håll.

– Vi skakade hand och då kom den här elektriska stöten då man känner ”wow, det här är en person jag vill umgås med”, har Isabella Löwengrip berättat när hon och Paul medverkade i ”Tillsammans med Strömstedt”.

Svartsjukan kokar

Blondinbella och hennes älskade Paul är numera ett etablerat par, men under ytan ligger svartsjukan och kokar som en otäck häxbrygd. Tidigare har Blondinbella medgivit att hon lider av sin svartsjuka.

– Jag har aldrig vart svartsjuk i hela mitt liv tills jag träffade Paul. Mina kompisar säger: ”Det är för att du har träffat den rätta”. Men jag är livrädd för att du ska försvinna ur mitt liv, att någon ska komma och ta dig ifrån mig, konstaterade Isabella Löwengrip i TV4-intervjun.