Relation

Relationsexpertens råd till Anders Pihlblad och maken

Tuffa bud men de måste få ihop det.
Anders Pihlblad och hans make Henrik Alsterdal har det inte lätt.
Nu får de dyrbara råd av en relationsexpert – allt för att rädda äktenskapet!

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-03-05 kl 17:48 |

ProvaPremium

Anders Pihlblad, 55, och hans make Henrik Alsterdal, 43, är ett av våra mest strävsamma kändispar. De bägge TV4-stjärnorna har varit gifta i över 10 år och har två barn tillsammans.

De båda programledarna älskar att gå på kändistillställningar och premiärer men i alla år har de varit noggranna med att hålla barnen utanför rampljuset.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi Anders Pihlblad och till höger ser vi Henrik Alsterdal. Bägge bär smoking.

Tidigare har Anders Pihlblad och maken Henrik Alsterdal fått relationsråd så äktenskapet inte går åt pipan.
Bild 2 av 7Vi ser Anders Pihlblad till vänster, till höger ser vi Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad.

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal har det tufft emellanåt.
Bild 3 av 7Anders Pihblad Kupp Viveka Stor8 - Stoppa Pressarna

Här är Anders Pihlblad i Visby.
Bild 4 av 7Anders Pihblad Kupp Viveka Stor6 - Stoppa Pressarna

Anders Pihlblad föddes på Gotland och återvänder gärna till ön.
Bild 5 av 7anders pihlblad uppbrott stor4 - Stoppa Pressarna

Anders Pihlblad har många gånger arbetat med Jenny Strömstedt.
Bild 6 av 7anders pihlblad raggade stor 6 - Stoppa Pressarna

Paret har varit tillsammans i sammanlagt 17 år och numera är de gifta.
Bild 7 av 7anders pihlblad swahn stor 1 - Stoppa Pressarna

Anders Pihlblad hade en fin kontakt med Lennart Swahn när han levde.

Anders och Henrik menar på att så länge barnen är så pass små har de inget val huruvida de vill exponeras i medier eller ej – därför väljer man sympatiskt nog att skydda barnen från kändisskapet.

Såg något intressant

Det var Anders Pihlblad som fick upp ögonen för Henrik och tog initiativet – men det satt långt inne.

Anders Pihlblad var redan en etablerad stjärna på TV4 när Henrik Alsterdal kom till kanalen 2003. Vid det laget hade Anders Pihlblad redan arbetat för den kommersiella familjekanalen i sex år.

Han spanade in den där nye unge killen och såg något intressant, det gick dock lite trögt.

– Jag hade försökt prata med Henrik några gånger. Men om jag ska vara ärlig tyckte jag mest att han var dryg, säger Anders Pihlblad till tidningen Gotland just nu.

Spännande möte

Saker och ting kom dock att förändras. En stor personalfest på TV4 innebar att en chans till ett spännande möte dök upp.

– Det var en fest med bad-och båttema. Det var under min mest vältränade period och jag klädde ut mig till livräddare ur programmet Baywatch. Jag kom från en förfest och vågade gå fram och prata med Henrik, berättar Anders för Hela Gotland.

Sedan den dagen är de tillsammans och kärlekssagan bara fortsätter. Nu har dock de bägge herrarna hamnat i ett knepigt läge som faktiskt innebär att kärleken hotas.

De arbetar väldigt olika tider på TV4 numera. Anders Pihlblad arbetar på ”Nyhetsmorgon” och går upp redan vid 03.00 på morgonen.

Samtidigt arbetar Henrik numera med succéprogrammet ”Efter fem” vilket innebär att han kommer hem rätt sent från jobbet – de har svårt att få ihop livspusslet och hinna ses överhuvudtaget.

Tvillingsjälar

De inser att det är tufft, men gör allt de kan för att hinna få tid med varandra.

– Vår vardag är som andra familjers med pusslande och logistik. Däremellan hittar vi på roliga saker ihop. Henrik är min tvillingsjäl, säger Anders till Gotland just nu.

De populära TV4-paret får nu fina råd från relationsexperten Ewa Rusz, 67, som intervjuas i Svensk Damtidning.

Hon är varse att Anders Pihlblads och Henriks olika tider innebär en praktisk begränsning i äktenskapet, ett faktum som behöver hanteras.

– Om man jobbar olika tider på dygnet kan det leda till att man ses väldigt lite. När det ena måste sova så är det tvärtom för den andra. Det är som skiftarbete, eller hur?, konstaterar den rutinerade relationsexperten.

Räddningen i äktenskapet

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal är mycket förtjusta i att resa. På deras sociala medier delar de gärna med sig av sina mysiga vistelser i olika europeiska storstäder.

Och just det faktum att de reser ihop och har mysigt tillsammans under avkopplande former kan vara parets räddning i äktenskapet.

– Det är ju bra att de hittat ett sätt att catch up så att säga. Det är viktigt att hinna umgås även om man går omlott så att säga, konstaterar Ewa Rusz.

Vi får hoppas att Anders Pihlblad och Henrik tar till sig av råden och fortsätter att mysa till det på tu man hand för att maximera lyckan!