Skulder och skam

Rickard Olssons exfru avslöjar sanningen om skilsmässan

Värre än vad vi kunnat ana.
Nu väljer Rickard Olssons exfru att berätta om den blodiga skilsmässan.
Det blev riktigt otäckt för Giséle Essé Olsson.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2024-07-04 kl 17:53 |

ProvaPremium

Det var Stoppa Pressarna som i oktober 2019 hade de första bilderna på Rickard Olsson, 57, och hans nya kärlek Giséle ”Skaldjurs-Giggi” Essé Olsson, 47.

Paret inhandlade havets läckerheter i saluhallen vid Östermalmstorg.

Bild 1 av 9Till vänster ser vi Rickard Olsson när han äter kycklig. Till höger ser vi Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson.

Rickard Olssons hela tillvaro rasade ihop efter skilsmässan och rattfyllan. Programledaren bodde i ett skjul på gården och nu förföljs han av detta faktum.
Bild 2 av 9rickard olsson skaldjur stor ny - Stoppa Pressarna

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att programledaren träffat en ny kärlek i oktober 2019, nu är det Catherine som gäller, än så länge i alla fall.
Bild 3 av 9rickard olsson skaldjur stor14 9 - Stoppa Pressarna

Giséle Essé Olsson kallas för "Skaldjurs-Giggi" av sina vänner, det är ingen slump. Hon är galen i havets läckerheter. Nu har hon och Rickard Olsson skiljt sig.
Bild 4 av 9rickard olsson skaldjur stor8 6 - Stoppa Pressarna

Rickard Olsson tog "Skaldjurs-Giggi" till saluhallen vid Östermalmstorg. Så vann han hennes hjärta. Nu är kärleken över.
Bild 5 av 9rickard olsson skaldjur stor24 7 - Stoppa Pressarna

Det sved nog en del när Rickard Olsson tvingades betala skaldjurskalaset på första dejten men han vann Giséle på köpet. Nu är dock kärlekssagan över och slutnotan hamnade på flera miljoner för programledaren.
Bild 6 av 9rickard olsson pengaforlust stor - Stoppa Pressarna

Rickard Olsson var djupt ångerfull i sina intervjuer efter rattfyllan. Nu försöker han gå vidare i livet.
Bild 7 av 9rickard olsson strid stor - Stoppa Pressarna

Rickard Olsson har ett rykte om sig att vara en "krånglig jävel" att jobba med och han hade flera uppslitande och offentliga bråk med SVT innan han gick till TV4.
Bild 8 av 9Rickard Olsson Modell Stor1 - Stoppa Pressarna

Modellen Catherine Hardenborg har fallit för Rickard Olsson. Hon debuterade som skådespelerska i TV såpan "Vänner och Fiender".
Bild 9 av 9Rickard Olsson Skilsmassa Bitter Stor - Stoppa Pressarna

En riktigt tuff tid. Rickard Olsson lider ekonomiskt av skilsmässan från Giséle Essé Olsson. Han får trösta sig med att han träffat en ny kärlek som har det gott ställt.

Programledaren åkte på att betala för alla skaldjur som hans nya träff är så svag för – det är ingen slump att hon kallas för ”Skaldjurs-Giggi” i vänkretsen.