Mest läst just nu:

Uppbrott

Robin Bengtsson lämnar höggravida Sigrid Bernson

Överraskande och tufft.
Robin Bengtsson väljer nu att lämna sin fästmö.
Sigrid Bernson, som är höggravid, är återigen ensam.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2022-06-28 kl 06:30 |

ProvaPremium

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att Robin Bengtsson, 32, och danserskan Sigrid Bernson, 33, blivit ett kärlekspar. De bägge dansade tillsammans i ”Let’s Dance”.

Han var nyseparerad från tidigare fästmön Jennie Salte, 30, och Sigrid var nydumpad av sångaren Samir Badran, 32. I replokalen hettade det till mellan den välfriserade sångaren och den sexiga danserskan med det härliga leendet.

Bild 1 av 10

Nu lämnar Robin Bengtsson sin höggravida flickvän Sigrid Bernson. Sångaren har bestämt sig.

Bild 2 av 10

Sigrid Bernson var nydumpad av Samir Badran när hon träffade Robin Bengtsson som har en något mindre extrovert aura än Samir.

Bild 3 av 10

Robin Bengtsson nekade i nio månader till att han var tillsammans med Sigrid Bernson.

Bild 4 av 10

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har haft en speciell relation ända sedan Stoppa Pressarna avslöjade att de bägge var ett par.

Bild 5 av 10

Robin Bengtsson har varit ett stort stöd för Sigrid Bernson under hennes psykiska sjukdom.

Bild 6 av 10

Det har gått plastikrykten om Robin Bengtsson.

Bild 7 av 10

Robin Bengtsson gick återigen i final i Melodifestivalen, hans bidrag "Innocent love" gick vidare direkt. I finalen segrade han dock inte.

Bild 8 av 10

Robin Bengtsson bröt upp från sin dåvarande fästmö Jennie Salte lagom till "Let's Dance" drog igång.

Bild 9 av 10

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson blåljög även för sina vänner om romansen efter att Stoppa Pressarna avslöjat den, nu är de dock öppna med sin kärlek.

Bild 10 av 10

Det gick stundtals riktigt hett till på dansgolvet mellan Robin och Sigrid.

Känslorna tog över och paret kunde helt enkelt inte motstå varandra. Efter Stoppa Pressarnas avslöjande valde de bägge att på direkta frågor om relationen ljuga. I hela nio månader smög de med relationen men till slut segrade sanningen och det visade sig att Stoppa Pressarna, som vanligt, hade haft rätt hela tiden.

Därefter växlade Sigrid och Robin upp sin relation och man flyttade ihop i en mysig villa i Vallentuna norr om Stockholm. Något tedde sig dock konstigt. Sigrid Bernson försvann i långa perioder och bland hennes följare växte oron och undran.