Skilsmässa

Casper Janebrinks nya djupa svek mot hustrun

Minst sagt överraskande.
Nu chockar Casper Janebrink med sitt nya drag.
Stjärnan i Arvingarna sviker än en gång sin hustru Helena Janebrink.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-06-27 kl 16:12 |

ProvaPremium

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att Casper Janebrinks, 52, skilsmässa inte var så ämabel som det först tedde sig. Frontfiguren från Arvingarna gick ut själv och berättade om separationen på Alla hjärtans dag i år och i meddelandet på Instagram verkade de som att det var i största samförstånd sångaren och hans hustru Helena Janebrink, 44, gick skilda vägar.

Bild 1 av 7

Caspers ex-fru Helena Janebrink kom på sin make med att vara otrogen, kort därefter skilde de sig.
Bild 2 av 7

Casper och Helena Janebrink återförenades nyligen under en härlig festkväll med mycket skålande och dans. Nu verkar det kyligare mellan de bägge igen.
Bild 3 av 7

Casper Janebrink och Helena Janebrink var tillsammans i 23 år varav 18 år som gifta.
Bild 4 av 7

När det var som mest hektiskt flydde Casper Janebrink till Spanien med älskarinnan.
Bild 5 av 7

Lyxvillan såldes väldigt snabbt, i början av juni flyttade Casper till ett enklare hus i Floda medan ex-hustrun Helena flyttade till centrala Göteborg.
Bild 6 av 7

Casper Janebrink har varit gift i 18 år med Helena och de har varit tillsammans i 23 år. Efter otroheten begärde hustrun skilsmässa men ändå skedde en återförening i hemmet när Casper kom tillbaka från resan till Spanien med älskarinnan.
Bild 7 av 7

Therese Andersson är till vardags en framgångsrik mäklare. Nu är hon sambo med Casper.

I själva verket låg det svek och otrohet bakom dansbandsskilsmässan som chockade Sverige. Helena Janebrink kom på sin make med att vara otrogen med den 33-åriga fastighetsmäklaren Therese Andersson från Partille utanför Göteborg.

Redan för två år sedan träffade Casper den 20 år yngre Therese på gymmet Improve Arena i Partille och efter en tids vänskap kunde sångaren inte motstå henne. Strax före jul gjorde han henne gravid och i september väntas babyn komma.

Efter att Helena Janebrink kommit på sin make dog äktenskapet, hon har för vänner beskrivit det som att ”alla känslor rann bort”.

Efter skilsmässan sålde paret sitt lyxiga hus i Floda utanför Göteborg. Casper har köpt ett enklare hus i samma område medan Helena har flyttat till en ny och fräsch våning i centrala Göteborg.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara, har Helena sagt till Hänt tidigare.

Efter skilsmässan var klar har Casper Janebrink försökt att ligga lågt, han har berättat att han och älskarinnan inte ska flytta ihop och det ter sig som att han hela tiden har velat spela ner situationen. Det är sannolikt av hänsyn till ex-frun Helena Janebrink som sångaren har velat vara lite diskret i sitt umgänge med Therese Andersson.

Därför är det hans nya drag minst sagt överraskande. På sina sociala medier valde Casper Janebrink att lägga ut en video på sig själv och Therese Andersson när de sitter och njuter av solen i en båt, sannolikt på väg mot ett midsommarfirande, något som Hänt uppmärksammade först.

Älskarinnan är varse att hon blir filmad vilket ger vid handen att hon varit delaktig i planeringen av aktionen mot Helena som sångaren var tillsammans med i 23 år, varav 18 år som gifta.

– Det blir ju ett nytt svek mot Helena att lägga ut en sådan där film, jag tycker det är lågt. Det är bara ett par veckor sedan som Casper och Helena flyttade isär och redan nu håller han på och tuttinuttar sig på film med den där bruden, riktigt lågt, riktigt lågt om du frågar mig, säger en person i den närmaste kretsen kring Casper och Helena.