Mest läst just nu:

Skilsmässa

Casper Janebrinks nya djupa svek mot hustrun

Minst sagt överraskande.
Nu chockar Casper Janebrink med sitt nya drag.
Stjärnan i Arvingarna sviker än en gång sin hustru Helena Janebrink.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-06-27 kl 16:12 |

ProvaPremium

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att Casper Janebrinks, 52, skilsmässa inte var så ämabel som det först tedde sig. Frontfiguren från Arvingarna gick ut själv och berättade om separationen på Alla hjärtans dag i år och i meddelandet på Instagram verkade de som att det var i största samförstånd sångaren och hans hustru Helena Janebrink, 44, gick skilda vägar.

I själva verket låg det svek och otrohet bakom dansbandsskilsmässan som chockade Sverige. Helena Janebrink kom på sin make med att vara otrogen med den 33-åriga fastighetsmäklaren Therese Andersson från Partille utanför Göteborg.

Bild 1 av 7

Casper Janebrink var otrogen mot sin tidigare hustru Helena Janebrink, något som avslöjades av Stoppa Pressarna.

Bild 2 av 7

Casper och Helena Janebrink återförenades nyligen under en härlig festkväll med mycket skålande och dans. Nu verkar det kyligare mellan de bägge igen.

Bild 3 av 7

Casper Janebrink försöker trots allt gå vidare efter skilsmässan från Helena Janebrink.

Bild 4 av 7

Även Casper Janebrinks resplaner till Spanien med älskarinnan upptäcktes av hustrun Helena när hon var hemma och tittade i den elektroniska kalendern.

Bild 5 av 7

Lyxvillan såldes väldigt snabbt, i början av juni flyttade Casper till ett enklare hus i Floda medan ex-hustrun Helena flyttade till centrala Göteborg.

Bild 6 av 7

Casper Janebrink har varit gift i 18 år med Helena och de har varit tillsammans i 23 år. Efter otroheten begärde hustrun skilsmässa men ändå skedde en återförening i hemmet när Casper kom tillbaka från resan till Spanien med älskarinnan.

Bild 7 av 7

Älskarinnan som nu är Janebrinks flickvän. Therese Andersson är till vardags en framgångsrik mäklare.

Redan för två år sedan träffade Casper den 20 år yngre Therese på gymmet Improve Arena i Partille och efter en tids vänskap kunde sångaren inte motstå henne. Strax före jul gjorde han henne gravid och i september väntas babyn komma.