Runar Sögaard förlovad med Tilde de Paula

Känsligt läge.
Tilde de Paula vägrar kommentera romansen.
Nu avslöjar Runar Sögaard sanningen om den okända förlovningen med TV4-stjärnan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-10-23 kl 08:03 |

ProvaPremium

Runar Sögaards, 53, memoarer ”Gud gav oss tio bud – jag har brutit mot nio av dem” är högaktuella i dagarna. Redan nu har Expressen kommit över en del smaskiga detaljer efter att man intervjuat norrmannen.

Den blonda före detta predikanten avslöjar bland annat sanningen om den hemliga förlovningen med TV4-stjärnan Tilde de Paula, 47.

Bild 1 av 8

Nu avslöjar Runar Sögaard sanningen om förlovningen med TV4-stjärnan Tilde de Paula.
Bild 2 av 8

Tilde och Runar hade en ångande het romans.
Bild 3 av 8

Tilde och Runar uppmärksammades kring sitt förhållande 2007 men då var paret fåordiga.
Bild 4 av 8

Tilde och Runar hade en period då de träffades. Romansen utvecklades dock inte åt rätt håll och hon dumpade den norske före detta predikanten.
Bild 5 av 8

För Tilde de Paula är det ytterst känsligt med Runar av någon outgrundlig anledning, hon vill inte prata om det. Det har gått så pass många år så rimligen borde hon ha gått vidare och släppt de känslomässiga banden till Runar kan man tycka, men vissa kärlekar kommer vi ju aldrig över.
Bild 6 av 8

Tilde de Paula har genom åren haft ett rikt och mångfacetterat kärleksliv och bland annat kopplats ihop romantiskt med sångaren Don Bennechi förutom den bekräftade förlovningen med Runar.
Bild 7 av 8

Don Bennechi väckte känslor av åtrå hos Tilde.
Bild 8 av 8

Så här är vi vana att se Tilde de Paula som är en av TV4:s största stjärnor.

Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat om Tilde de Paulas något brokiga kärleksliv, hon har fyra barn med tre olika fäder. TV4-programledaren ska bland annat haft en kort men ack så intensiv romans med den stilige smörsångaren Don Bennechi, 52.

Tildes kärleksrelation med Runar har varit mer känd även om både norrmannen och den pigga programledaren av någon anledning alltid försökt smyga lite med den.