Så blir Elins nya liv med Paolo Roberto

Hon är tillbaka.
Paolo Roberto övergavs av Elin Härkönen efter sexköpsskandalen.
Nu är paret återförenade och den här gången är på allvar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2020-07-20 kl 19:03 |

ProvaPremium

Paolo Roberto, 51, greps av polisen efter att han köpt sex en torsdagkväll i maj på en lägenhetsbordell på Östermalm i Stockholm.

Den tidigare proffsboxaren hann knappt erkänna sitt misstag förrän han blev av med jobb, kommersiella uppdrag och sin flickvän Elin Härkönen, 26. Även Paolos ex-fru Lena Arrelöv, 47, tog avstånd och förklarade offentligt att hon inte längre avsåg vara vd i den tidigare proffsboxarens företag.

Bild 1 av 6elin harkonen paolo liv stor 9 - Stoppa Pressarna

Nu är Elin Härkönen återförenad med Paolo Roberto. Snart är hon redo för nästa steg.
Bild 2 av 6- Stoppa Pressarna

Paolo Roberto hävdar att han begick sin sexköpsdebut i samband med att han greps av polisen men programledarens vän Michael Brinkenstjärna påstår att ex-boxaren har betalat för sex tidigare.
Bild 3 av 6paolo roberto exfru stor 2 - Stoppa Pressarna

Paolo Roberto och hans ex-fru Lena Arrelöv har haft en mycket god relation, nu har hon brutit sitt yrkesmässiga samarbete med honom. Elin Härkönen bröt initialt men nu är hon tillbaka hos Paolo.
Bild 4 av 6paolo roberto bordellen stor2 3 - Stoppa Pressarna

Här såg polisens spanare Paolo Roberto smyga in till lägenhetsbordellen.
Bild 5 av 6paolo roberto bindan stor 4 - Stoppa Pressarna

Paolo Robertos sexköp har fått oanade konsekvenser. Festfixaren Micael Bindefeld blir enligt uppgift av med sitt uppdrag att arrangera Elle-galan. Efter Bindefelds tafsande på en sångerska på senaste galan vill inte Aller Media ha debatten som skulle uppstå om Bindefeld återigen anlitades, förlaget har noga följt utvecklingen i Paolo-affären och man inser att Bindefeld blir en belastning.
Bild 6 av 6paolo roberto bordellen stor4 3 2 - Stoppa Pressarna

Paolo Robert förutsåg själv att allting skulle rämna efter att polisen tog honom efter bordellbesöket. Det är miljontals kronor som han nu går miste om.

För Elin Härkönen var det en tuff tid, hela Sverige kände medlidande med henne men det innebär inte per automatik att saker och ting känns lättare – snarare tvärtom. Samtidigt ökade intresset för hästakrobaten som före skandalen hade 16 000 följare på Instagram, numera har hon över 90 000 följare på det sociala nätverket där hon är flitig att uppdatera med visdomsord – ofta på engelska – och träningsbilder där hon står på händer i alla möjliga positioner.