Så försöker Kristin Kaspersen dölja bostadsbluffen

Nu försöker hon sopa igen spåren.
Efter Stoppa Pressarnas avslöjanden om Kristin Kaspersens märkliga lägenhetsaffärer gör programledaren all för att desperat dölja sanningen.
Vi har bilden som visar det taffliga försöket till mörkläggning.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2020-12-10 kl 15:31 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar lett i bevis att Kristin Kaspersen, 51, inte bor på den adress där hon är folkbokförd. Programledaren är skriven i en hyresrätt på Lästmakargatan på Norrmalm i Stockholm medan hon i själva verket bor på fashionabla Nybrogatan på Östermalm.

Enligt folkbokföringen bor Kristin Kaspsersen med sina två söner (varav en är den vuxna sonen Filip Lamprecht, 23,) på Lästmakargatan i en 77 kvadratmeter stor hyresrätt. I själva verket bor hon dock sedan tre år tillbaka i en bostadsrätt på Nybrogatan.

Bild 1 av 14

Kristin Kaspersen försöker nu sudda ut bevisen för sin bostadsbluff. Bilden visar hur hon taffligt strukit över Peg Parneviks namn till lägenheten där Kaspersen står skriven medan hon i själva verket bor i en bostadsrätt på Östermalm.
Bild 2 av 14

Här sitter Peg Parnevik i samma soffa som står i den lägenhet där Kristin Kaspersen uppger för myndigheterna att hon bor.
Bild 3 av 14

Stoppa Pressarna har intervjuat Kerstin, 98, som bor i dörren intill Kristin Kaspersen på Nybrogatan. Hon intygar att programledare bott i fastigheten på Nybrogatan i tre år. Samtidigt har Kaspersen en hyresrätt på Lästmakargatan.
Bild 4 av 14

Lägenheten som ligger centralt på Norrmalm i Stockholm försöker nu Peg Parnevik och hennes pojkvän, tillika Kaspersens son Filip Lamprecht, byta till en större.
Bild 5 av 14

Här promenerar Kristin Kaspersen i närheten av sin våning på Nybrogatan som är en bostadsrätt, samtidigt innehar hon en hyresrätt, i strid med regelverket.
Bild 6 av 14

Kristin Kaspersen försa sig i en intervju med Hemmets Journal och avslöjade att hon bor mittemot restaurang Nyko Kitchen på Nybrogatan, fastän hon är folkbokförd i en hyresrätt i en helt annan stadsdel.
Bild 7 av 14

Här är entrén till hyresrätten på Lästmakargatan som Kristin Kaspersen bluffar kring och som nu Peg Parnevik försöker byta bort.
Bild 8 av 14

Här är Kristin Kaspersens bägge lägenheter. Till vänster ser vi bostadsrätten på Nybrogatan och till höger hyresrätten på Lästmakargatan.
Bild 9 av 14

Här är fastigheten på Östermalm där Kristin Kaspersen i själva verket bor.
Bild 10 av 14

Här är trappuppgången i fastigheten på Nybrogatan.
Bild 11 av 14

Här är Kristin Kaspersens hyresrätt som hon innehar utan att själv bo i den.
Bild 12 av 14

Här är Kristin Kaspersens brevfack på Lästmakargatan.
Bild 13 av 14

Här är Kristin Kaspersens porttelefon i fastigheten på Norrmalm.
Bild 14 av 14

Här syns det tydligt hur Kristin Kaspersen försökt dölja att Peg Parnevik i själva verket bor i hyresrätten som står skriven på programledaren.

I en serie artiklar har Stoppa Pressarna kunnat leda i bevis att Kristin Kaspersen sannolikt bryter mot Folkbokföringslagen som säger att man ska bo där man är skriven.

Med hjälp av bilder, en intervju med hennes närmsta granne, utsagor från ögonvittnen samt en genomgång av ett flertal intervjuer med den blonda programledaren har vi kunnat fastslå var hon egentligen bor.