Skilsmässa

Så segrade Rickard Olsson över exfrun i bittra konflikten

En tung tid är över.
Nu har Rickard Olsson fått lämna skjulet i trädgården.
Programledaren har lyckats segra över sin exfru och nu är han tillbaka i huset.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-05-16 kl 05:45 |

ProvaPremium

Rickard Olsson, 56, var en av våra största programledare. Han var en tung profil på SVT och gick sedan till TV4 där han var populär ny programledare för ”Bingolotto”.

Sedan rasade allt. Tv-stjärnan åkte fast för rattfylleri och bara ett par månader senare fick han lämna ”Bingolotto”.

Bild 1 av 6Till vänster ser vi Rickard Olsson när han äter kycklig. Till höger ser vi Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson.

Rickard Olssons hela tillvaro rasade ihop efter skilsmässan och rattfyllan. Programledaren bodde i ett skjul på gården. Nu har allt löst sig men exfrun fortsätter hämnas.
Bild 2 av 6

Giséle Essé Olsson kallas för "Skaldjurs-Giggi" av sina vänner, det är ingen slump. Hon är galen i havets läckerheter. Nu har hon lämnat Rickard Olsson.
Bild 3 av 6

Rickard Olsson och Giselle Essé Olsson med Rickards dotter Asta på filmpremiär. Sedan dröjde det inte länge förrän paret skiljde sig.
Bild 4 av 6

Rickard Olssons hustru Giséle har stöttat sin make när han haft det tufft. Nu är dock parets äktenskap över.
Bild 5 av 6

Rickard Olsson kan äntligen blicka framåt.
Bild 6 av 6

Rickard Olsson har ett rykte om sig att vara en "krånglig jävel" att jobba med och han hade flera uppslitande och offentliga bråk med SVT innan han gick till TV4.

Mitt i all turbulens fann han dock kärleken och gifte sig med Giselle Essé Olsson, 46.

Parets äktenskapliga lycka blev dock inte långvarig. I höstas gick man skilda vägar efter knappt två år som gifta och sedan började det stora bråket.

Fick sova i ett skjul

De bägge kunde inte komma överens om bodelningen och det slutade med att Giselle bodde kvar i programledarens villa medan Rickard Olsson fick sova i ett skjul i trädgården.

Nu efter sju månader i den lilla boden i trädgården får han äntligen flytta hem igen – konflikten med exhustrun är löst efter en listig plan av Rickard.