Mest läst just nu:

Så ska Carolina Gynning gå vidare i sorgen

Nu måste hon gå vidare.
Carolina Gynning gör allt för att inte fastna i sorgen efter att hon blivit nesligen dumpad av Viktor ”Hippie-Viktor” Philipson.
Skånskan är desperat.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-06-29 kl 15:22 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade att Viktor ”Hippie-Viktor” Philipson, 34, tröttnat på Carolina Gynning, 41, och dumpat henne.

Paret som med buller och bång förkunnat sin kärlek på sociala medier fanns plötsligt inte längre. Nyligen kunde Stoppa Pressarna avslöja att den framgångsrika konstnärens krav på Viktor Philipson att hon ville bli gravid blev alltför intensiva – Viktor tröttnade på tjatet helt enkel och lämnade skånskan.

Bild 1 av 6

Nu försöker hon blicka framåt. Carolina Gynning gör allt hon kan för att inte gräva ner sig i sorgen efter att återigen ha blivit dumpad.

Bild 2 av 6

Carolina Gynning led i ett drygt år efter att sambon Alexander Lydecker lämnade henne för en annan kvinna, nu försöker skånskan att inte återigen fastna i sorgen.

Bild 3 av 6

Stoppa Pressarnas unika kartläggning av Carolina Gynnings kärleksliv visade ett sorgligt mönster.

Bild 4 av 6

Carolina Gynning flyr nu till Ibiza och sedan försöker hon begrava sig i jobb för att komma över Viktor.

Bild 5 av 6

Carolina Gynning blev ihop med Viktor Philipson efter att hon först hade haft en romans med hans storebror Andreas "Coci" Philipson.

Bild 6 av 6

Carolina Gynning vill inte gräva ner sig, hon måste leva sitt liv, även som övergiven och dumpad.

För Carolina Gynning var det återigen en stor sorg att bli övergiven och i en unik kartläggning kunde Stoppa Pressarna redogöra för konstnärens lite sorgliga track record när det kommer till kärlek.

Hon är dock en kämpe och den här gången vägrar Carolina Gynning fastna i sorgen och ältande som hon gjorde efter att tidigare sambon Alexander Lydecker, 39, träffat en ny kvinna.